Ελλάδα

Εθνική Αθηνών – Κορίνθου: Άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα! Πως θα… εξυπηρετηθούν οι οδηγοί

Ώρες ταλαιπωρίας για εκατοντάδες οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αθηνών - Κορίνθου εξαιτίας της καταστροφής στην Κινέτα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν και τα δυο ρεύματα από τα ξημερώματα της Δευτέρας (25.11.2019).

Εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν για ώρες να κινηθούν και τα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου, με την Ολυμπία Οδό να ενημερώνει, νωρίς το πρωί, πως όσοι προγραμμάτιζαν ταξίδι για την Πελοπόννησο, καλύτερα θα ήταν να το ματαιώσουν.

Click4more: Εθνική Αθηνών – Κορίνθου: Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για τους ακινητοποιημένους οδηγούς

Στα διόδια της Κορίνθου, οδηγός έφτασε στις 06:30 το πρωί και έμεινε, μαζί με πολλούς άλλους, εκεί έως τις 11:15 όταν άνοιξε το ρεύμα προς την Αθήνα! Παρ’ ότι, πάντως, δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα στο τμήμα Ελευσίνα – Κόρινθος, η κίνηση των οχημάτων γίνεται από μια λωρίδα.

Το ρεύμα προς Πάτρα παραμένει κλειστό, αλλά γίνονται προσπάθειες και υπολογίζεται ότι θα δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στις επόμενες μια με δυο ώρες. Μέχρι τότε, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, για όσους οδηγούς έχουν προορισμό προς την Πάτρα, θα δοθεί στην κυκλοφορία μία λωρίδα κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος ώστε να απεγκλωβιστούν κι εκείνοι!

Αυτό θα γίνει στο 60ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών μέχρι το 65ο χλμ. Έτσι τα οχήματα που κινούνται προς Πάτρα θα μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο αυτό τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Αθήνας θα έχουν στη διάθεση τους μόνο μια λωρίδα αφού η μεσαία θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού

Αποκατάσταση κυκλοφορίας στο τμήμα Ελευσίνα- Ισθμός στο ρεύμα προς Αθήνα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα στο τμήμα Ελευσίνα – Κόρινθος, καθώς απομακρύνθηκαν νερά και φερτά υλικά που συσσωρεύτηκαν νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800 – 62+000) από τις γειτνιάζουσες στον αυτοκινητόδρομο καμένες πλαγιές των Γερανείων.

Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή με στόχο να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία και προς Πάτρα, αρχικά σε μία λωρίδα, το συντομότερο δυνατό. Όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή πλησιάζοντας στην περιοχή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς προσωρινά η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αιγάλεω: Μέλος του ISIS ο 32χρονος που επιτέθηκε σε ανήλικες – «Δέχτηκα εντολές για τις πυρκαγιές από άλλο μέλος, που μένει στο Παγκράτι»
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον 32χρονο από  τη Συρία ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των αρχών για εμπρησμούς και τις επιθέσεις γυναικών...
Ο 32χρονος Σύρος τη στιγμή της σύλληψής του από τους αστυνομικούς
Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον πρώτο εμπρησμό του 32χρονου που επιτέθηκε στις ανήλικες στο Αιγάλεω
Ο 32χρονος είχε μπει στη χώρα μας από την Κω στις 12 Μαΐου του 2024, κατέθεσε αίτηση ασύλου καθώς ήταν πρόσφυγες πολέμου και αφού την ελαβε έφτασε στην Αθήνα , όπου δεν ειχε μόνιμη κατοικία και ο ίδιος δήλωνε άστεγος
Ο 32χρονος Παλαιστίνιος με συριακή υπηκοότητα που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ 4
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 3
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα 7
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 5