Ελλάδα

Ετοιμάζουν προσφυγή στο ΣτΕ εναντίον της συμφωνίας για “Βόρεια Μακεδονία”

Υπάρχουν συνταγματικοί και όχι μόνο λόγοι που ακυρώνουν τη συμφωνία για “Βόρεια Μακεδονία” λένε νομικοί οι οποίοι ετοιμάζουν προσφυγή στο ΣτΕ.

Η προσφυγή στο ΣτΕ είναι μονόδρομος, λένε οι νομικοί, καθώς η συμφωνία για “Βόρεια Μακεδονία” είναι νομικά άκυρη και πρέπει να καταπέσει.
Σύμφωνα με τους νομικούς που ετοιμάζονται να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας η συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων παραβιάζει τόσο το Διεθνές Δίκαιο, όσο και το ελληνικό Σύνταγμα.
Συμπληρώνουν μάλιστα ότι εμπεριέχει στοιχεία τα οποία είναι νομικά και πολιτικά αναληθή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το κινητό της 38χρονης θα δώσει απαντήσεις για την έκρηξη στη Θεσσαλονίκη - «Πιόνια» η ίδια και ο άστεγος που νοίκιασε τη «γιάφκα»
Οι τρομερές ομοιότητες με παλαιότερο χτύπημα σε τράπεζα και η προειδοποίηση από τον άνθρωπο που είναι ο νούμερο ένα ύποπτος ως ο οργανωτής
Θεσσαλονίκη: Το κινητό της 38χρονης θα δώσει απαντήσεις για την έκρηξη – «Πιόνια» η ίδια και ο άστεγος που νοίκιασε τη «γιάφκα» 4