Ελλάδα

Φώφη Γεννηματά: Η ανάρτηση Ανδρουλάκη για τα 2 χρόνια από τον θάνατό της

Ανάρτηση για τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά έκανε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως η Φώφη Γεννηματά δεν δείλιασε μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις για την παράταξη, και πως όλοι θα τη θυμούνται πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Η Φώφη Γεννηματά είχε το ιδιαίτερο χάρισμα να μπολιάζει κάθε στιγμή της πολιτικής της παρουσίας και δράσης με την αγάπη και την έγνοια για τον άνθρωπο. Το όραμα της για την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη και οδηγό για όλους μας.

Δεν δείλιασε μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις για την παράταξη. Δεν έβαλε τις πολιτικές της αξίες στο ζύγι της μικροκομματικής και κοντόφθαλμης πολιτικής συγκυρίας, διασφαλίζοντας την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, μέχρι την τελευταία στιγμή, για να μείνει το όνειρο ζωντανό. Έχουμε χρέος να συνεχίσουμε αταλάντευτα την προσπάθεια για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από εκείνο το πρωινό του Οκτωβρίου, που η Φώφη έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο πρόωρα από κοντά μας. Θα την θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη και αγάπη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο «ραντάρ» της αστυνομίας οι τηλεφωνικές απάτες – Συνελήφθη 21χρονος και κατασχέθηκε λεία 90.000 ευρώ
Αυτοί τηλεφωνούσαν σε ηλικιωμένους προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, για να καταφέρουν, μέσω σχεδίου, να τους κλέψουν χρήματα και κοσμήματα
Περιπολικό
Προφυλακιστέος στη Θεσσαλονίκη ο 21χρονος, μέλος του αμερικανικού πορνογραφικού κυκλώματος «764» - Είχαν ζητήσει την έκδοση του στις ΗΠΑ
Έρευνες είχαν αποκαλύψει ότι εκείνος μαζί με τον συνεργό είχαν έδρα στις ΗΠΑ και προσέγγιζαν ανήλικα από το ίντερνετ για να τους πείσουν να μοιραστούν μαζί τους βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου
Άνδρας με χειροπέδες