Ελλάδα

Φορτίο ελπίδας 80 τόνων! Χιλιάδες μάσκες και στολές στην Ελλάδα από την Κίνα

Ειδικά ναυλωμένο μεταφορικό αεροσκάφος Antonov μετέφερε σήμερα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος φορτίο 80 τόνων υγειονομικού υλικού από το Tianjin της Κίνας για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας. 

Το φορτίο αποτελείτο από 200 χιλιάδες ειδικές μάσκες FPP2 και FPP3, 100 χιλιάδες στολές Tyvek, καθώς και χειρουργικές μάσκες, ασπίδες προσώπου και ποδονάρια. 

antonov

Στο σημερινό φορτίο περιλαμβανόταν, επίσης, μέρος της δωρεάς του εφοπλιστού κ. Προκοπίου αποτελούμενο από 160.000 ειδικές στολές Tyvek και αδιάβροχες. Το κύριο μέρος της δωρεάς του κ. Προκοπίου, με 2,5 εκ. γάντια, αναμένεται αύριο με ειδική μισθωμένη πτήση. 

antonov

Την παραλαβή του έκανε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Πρόεδρο της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μέλος του ISIS δήλωνε ο 32χρονος που επιτέθηκε σε ανήλικες στο Αιγάλεω - «Δέχτηκα εντολές για τις πυρκαγιές από άλλο μέλος, που μένει στο Παγκράτι»
«Δήλωνε κατά καιρούς 3, 4 διαφορετικές διευθύνσεις και δεν ίσχυε καμία από αυτές», σύμφωνα με το Mega - «Για κάθε εμπρησμό μου έδιναν 100 ευρώ» ομολόγησε στην Πυροσβεστική
Ο 32χρονος Παλαιστίνιος
27
Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον πρώτο εμπρησμό του 32χρονου που επιτέθηκε στις ανήλικες στο Αιγάλεω
Ο 32χρονος είχε μπει στη χώρα μας από την Κω στις 12 Μαΐου του 2024, κατέθεσε αίτηση ασύλου καθώς ήταν πρόσφυγες πολέμου και αφού την ελαβε έφτασε στην Αθήνα , όπου δεν ειχε μόνιμη κατοικία και ο ίδιος δήλωνε άστεγος
Ο 32χρονος Παλαιστίνιος με συριακή υπηκοότητα που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ 6
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 3