Ελλάδα

Φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα στη Λαμπρινή μετά από βραχυκύκλωμα σε κλιματιστικό

Σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική καθώς η αρχική πληροφόρηση ήταν ότι υπήρχαν άτομα εντός του χώρου

Φωτιά ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Ανδρίτσαινας στη Λαμπρινή γύρω στις εννιά το βράδυ της Δευτέρας (30/12/2024).

Η φωτιά στο διαμέρισμα στη Λαμπρινή σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική, καθώς η αρχική πληροφόρηση ήταν ότι υπήρχαν άτομα εντός του χώρου.

Η φωτιά, κατά πληροφορίες, ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα σε κλιματιστικό, την ώρα που στο εσωτερικό του σπιτιού δεν βρίσκονταν οι ένοικοι. Περίοικοι είδαν τους καπνούς και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να κατασβήσουν την εστία προτού πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Στην οδό Ανδρίτσαινας βρέθηκαν νωρίτερα και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ δίχως να κάνουν κάποια ενέργεια, καθώς δεν υπήρχαν ένοικοι εντός του διαμερίσματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αντίστροφη μέτρηση για το mega τζακ ποτ των 12,2 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Απόψε στις 22:00 η κλήρωση, κατάθεση δελτίων έως τις 21:30
«Το Τζόκερ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πελατών μας το τελευταίο διάστημα, λόγω των 31 συνεχόμενων τζακ ποτ, που έχουν σημειωθεί από την Πρωτομαγιά μέχρι σήμερα»
ΤΖΟΚΕΡ
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Εύβοια, Κόρινθο, Αργολίδα, Λέσβο και Χίο
Η Πυροσβεστική, παραμένει σε εφαρμογή το 2ο στάδιο επιχειρησιακής ετοιμότητας του Π.Σ. και θα πραγματοποιηθούν περιπολίες με drones, καθώς και περιπολίες από πυροσβεστικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΧΩΡΙΟΥ ΩΡΩΠΟΥ
Κρίσιμες ώρες για την 17χρονη που έπεσε από ηλεκτρικό πατίνι στα Γρεβενά - Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και χειρουργήθηκε
Η 17χρονη από τα Γρεβενά μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο  χειρουργείο και άμεσα μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Ηλεκτρικά πατίνια