Ελλάδα

Φωτιά στα Μέγαρα: Έκλεισε η παλιά Εθνική Οδός Μεγάρων – Περαχώρας

Έκλεισε η παλιά Εθνική Οδός Μεγάρων – Περαχώρας, λόγω της φωτιά η οποία έκαιγε στην περιοχή των Μεγάρων την Τετάρτη (19.07.2023).

Σύμφωνα με το MEGA, υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός στους οδηγούς που ήθελαν να περάσουν από την παλιά Εθνική Οδό Μεγάρων – Περαχώρας, καθώς όπως λένε δεν υπάρχει κάποια αιτιολόγηση.

Η φωτιά φαίνεται να είναι πολύ μακριά χωρίς ενεργό μέτωπο, και μόνο μερικές διάσπαρτες εστίες. Και πάλι όμως μακριά από το δρόμο.

Όπως αναφέρει το MEGA δεν υπάρχει εκεί κάποιος αρμόδιος να απαντήσει για ποιο λόγο έκλεισε ο δρόμος και δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί δόθηκε η εντολή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΟΦ: Προσοχή στις κρέμες Lemon, Proaegis και Dermasa – «Μην τις χρησιμοποιείτε, είναι δυνητικά επικίνδυνες για την υγεία»
Τα σκευάσματα περιέχουν τις φαρμακευτικές δραστικές ουσίες λιδοκαΐνη (lidocaine), πριλοκαΐνη (prilocaine), τετρακαΐνη (tetracaine) και σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) που δεν αναγράφονται στην επισήμανσή τους
ΕΟΦ
Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την ευλογιά στη Θεσσαλία ζητά η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας
Η εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έρχεται σε μια περίοδο συνεχιζόμενης έξαρσης του κρουσμάτων πανελλαδικά και με ορατό το ενδεχόμενο lock down στην κτηνοτροφία της Ελλάδας
Πρόβατα