Ελλάδα

Φωτιά στη Μεσσηνία: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στον Άγιο Ισίδωρο – Έφτασε 200μ. από τον οικισμό

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα (3.9.2023) λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στο Χαρακοπιό Μεσσηνίας στην περιοχή του οικισμού Αγίος Ισίδωρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά, που ξέσπασε στην περιοχή της Μεσσηνίας, έκαψε περίπου 50 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης προκαλώντας ζημιές και σε ελαιοκαλλιέργειες.

Η φωτιά έφτασε στα 200 μ. περίπου από τον οικισμό του Αγ. Ισιδώρου Μεσσηνίας, ωστόσο χάρη την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, αλλά και εθελοντών περιορίστηκε άμεσα πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά στη Μεσσηνία έσπευσαν αμέσως 10 οχήματα με 34 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Στην περιοχή της Μεσσηνίας παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον κίνδυνο μεγάλης αναζοπύρωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα με αγαπάς ακόμα» – Η συγκλονιστική ερώτηση 5χρονου προς τον πατέρα του μετά από κακοποίηση στο νηπιαγωγείο
«Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα είναι μια ανοιχτή πληγή», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού σύμφωνα με το Star - Η κακοποίηση του 5χρονου φαίνεται να έγινε από συμμαθητές τους τον Σεπτέμβριο του 2024
istock 6