Ελλάδα

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Αγρότης έκλαψε βλέποντας την επιχείρησή του να έχει γίνει στάχτη

Δακρυσμένος ήταν ένας αγρότης από το Αετοχώρι της Αλεξανδρούπολης στην κάμερα της ΕΡΤ, λόγω της καταστροφής που προκάλεσε η φωτιά στην επιχείρησή του όταν έκανε το πέρασμά της από το χωριό.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν και σήμερα Κυριακή (20.8.2023) μεγάλη μάχη με τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, καθώς οι φλόγες έχουν φτάσει στο Λουτρό ενώ οι άνεμοι δυναμώνουν και δυσχεραίνουν το ήδη πολύ δύσκολο έργο της κατάσβεσης.

«Δεν έχει μείνει τίποτα. Μηχανήματα κατεστραμμένα, το φορτηγό καμμένο. Ήταν γεμάτο κυψέλες και υλικό, οι αποθήκες γεμάτες. Δεν έχει μείνει τίποτα. Πήρε φωτιά η σκεπή και δεν έμεινε τίποτα» δήλωσε ο κ. Γιάννης στην ΕΡΤ.

«Και τα ρούχα που είχαμε εδώ δεν υπάρχουν, κόποι μιας ζωής και των γονιών μου και του πατέρα μου. Δεν έχει μείνει τίποτα δυστυχώς», συνέχισε, εμφανώς συγκινημένος, ο αγρότης από το Αετοχώρι της Αλεξανδρούπολης.

«Από εδώ και μετά θα μαζέψουμε τα κομμάτια κι ό,τι μπορέσουμε θα κάνουμε», δήλωσε ο κ. Γιάννης, την ώρα που περπατούσε πάνω στις στάχτες από την επιχείρησή του που άφησε πίσω της η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη για τον θάνατο 11χρονου από έκρηξη λέβητα στις Σέρρες - Για κακούργημα παραπέμπονται 8 από τους 11 κατηγορουμένους
Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση την εισαγγελέως, δηλώνει αναρμόδιο και παραπέμπει την υπόθεση στο αρμόδιο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης
Σχολείο στις Σέρρες
Τριμελή επιτροπή ιατροδικαστών για το πόρισμα αιτίας θανάτου των παιδιών στην Αμαλιάδα ζητά το Ανθρωποκτονιών
Θέμα ημερών είναι να ολοκληρωθεί και η υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη και να βγει τελικό πόρισμα έτσι ώστε -όπως λένε πληροφορίες από το ανθρωποκτονιών- να κληθεί να δώσει κατάθεση η Ειρήνη Μουρτζούκου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
«Είχε τις αισθήσεις της αλλά τρόμαξε πολύ» λέει ο αδερφός της εθελόντριας της Πυροσβεστικής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Αθηνών - Λαμίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς
«Η αδερφή μου είναι τρομαγμένη ακόμη και περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί πότε θα βγει από το νοσοκομείο»
Τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς