Ελλάδα

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Η στιγμή της έκρηξης σε σπίτι την ώρα ζωντανής μετάδοσης

Συγκλονιστκές εικόνες κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Alpha Τώρα», όταν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης με την Αλεξανδρούπολη όπου μαίνεται η φωτιά, σημειώθηκε έκρηξη σε σπίτι, το οποίο εκείνη την ώρα είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Ενώ η δημοσιογράφος του Alpha μετέδιδε το ρεπορτάζ για την αναζωπύρωση στο χωριό Άβαντας του Έβρου, ακούστηκε η έκρηξη και πύρινες γλώσσες ξεπρόβαλλαν από την οροφή του σπιτιού.

«Το χωριό εδώ είχε εκκενωθεί από πολύ νωρίς, ήδη από τις 05:30 άρχισαν με λεωφορεία να απομακρύνονται τα ηλικιωμένα και ευπαθή άτομα και στη συνέχεια οι υπόλοιποι πολίτες με τα αυτοκίνητά τους», ανέφερε η Αφροδίτη Σπηλιώτη στον αέρα του Alpha Τώρα και αμέσως σημειώθηκε η έκρηξη.

«Πρόσεξε, Αφροδίτη, απομακρύνσου! Παναγία μου, Χριστέ μου! Αυτό λογικά ήταν κάποια φιάλη υγραερίου.

Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να εκκενώνει ο κόσμος τα σπίτια και να μην μένουν εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί», σχολίασε εμφανώς ταραγμένη η Βίκυ Χαντζή από το στούντιο της εκπομπής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Σύννεφα και βροχές σε όλη την Ελλάδα – Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς και άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ
Καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο
Άνθρωποι στη βροχή
Ένοχος 55χρονος που παρενοχλούσε 4χρονο κοριτσάκι και έστελνε ερωτικά γράμματα σπίτι του στην Θεσσαλονίκη - «Δεν την έχω πειράξει ποτέ»
Οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε από τις συστάσεις που του έγιναν συνεχίζοντας να την παρενοχλεί
Ανήλικη 1