Ελλάδα

Φωτιά στην Αττική: Ηρακλιώτης δίνει το πατρικό του στους πυρόπληκτους

Μέσα στη θλίψη που υπάρχει από την τεράστια φωτιά που έκαψε όλη τη βορειανατολική Αττική, ένας άνδρας από το Ηράκλειο της Κρήτης με την απόφασή του να δώσει το πατρικό σπίτι του στους πυρόπληκτους, απέδειξε σε όλους πως όσο οι άνθρωποι παραμένουν ενωμένοι, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία.

Ο κ. Ηλίας Μ., προσκάλεσε μέσω του Cretalive.gr όποιον άνθρωπο έχασε το σπίτι του στη φωτιά της Αττικής, να έρθει σε επικοινωνία μαζί του καθώς θα μπορεί να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του που βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.

Αν και το σπίτι αυτή τη στιγμή δεν κατοικείται, δεν έχει κουζίνα και ψυγείο, διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για ασφαλή στέγη σε μία πολυμελή οικογένεια ή σε πολλά ξεχωριστά άτομα που το έχουν ανάγκη.

Αυτός ο ήρωας, προσπάθησε να πάρει πληροφορίες από τις αρχές για τα στοιχεία ανθρώπων που έχουν ανάγκη από ένα σπίτι αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε λόγω του φόρτου εργασίας.

Το μεγαλείο της ψυχής του αποδείχθηκε και από το γεγονός πως θέλει να πληρώσει και τα εισιτήρια για όποιον Αθηναίο θέλει να εγκατασταθεί προσωρινά στο σπίτι του μέχρι να μπορέσει να ξαναπατήσει στα πόδια του.

Ο κ. Ηλίας Μ. στο παρελθόν είχε χάσει έναν θείο του πυροσβέστη σε πυρκαγιά, κάτι που του έχει προκαλέσει ευαισθησία με τους πυρόπληκτους.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του είναι στη διάθεση του Cretalive για όποιον βρίσκεται σε ανάγκη και ενδιαφέρεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα – Βροχές στη δυτική Κρήτη
Οι άνεμοι θα είναι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία θα πνέουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, τοπικά στα βόρεια πελάγη 5 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από το απόγευμα έως 6 μποφόρ
Καιρός
«Στα 17 μου πήγα με 45άρα, ήταν τέλεια» έγραφε 56χρονος από τη Φθιώτιδα σε ανήλικη - Του επιβλήθηκε 3ετής ποινή φυλάκισης
Η υπόθεση έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2020, όταν ο τότε 56χρονος άνδρας, προσπάθησε να έρθει σε επαφή με 14χρονη μαθήτρια που του είχε κάνει αίτημα φιλίας μέσω social media
Φθιώτιδα: «Στα 17 μου πήγα με 45άρα, ήταν τέλεια» έγραφε 56χρονος σε ανήλικη – Του επιβλήθηκε 3ετής ποινή φυλάκισης
Στην εντατική ένας 12χρονος μετά από αιματηρό επεισόδιο μαθητών στην Τρίπολη - Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής
Οι δύο ανήλικοι κατάφεραν τραύματα από μαχαίρι ο ένας στον άλλο - Αιτία του επεισοδίου φέρεται να ήταν προσβλητικά σχόλια για μια κοπέλα, φίλη του ενός από τους δύο μαθητές
Συμπλοκή μαθητών στην Τρίπολη
26