Ελλάδα

Φωτιά στην Εύβοια: Τραυματίστηκε εθελοντής πυροσβέστης – Μεταφέρεται από τη Χαλκίδα στην Αθήνα

Εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα δύο πύρινες εστίες, κάτι που ενισχύει το σενάριο του εμπρησμού

Ένας εθελοντής πυροσβέστης τραυματίστηκε την ώρα που προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το Σάββατο (02.08.2025) στην Εύβοια.

Ο εθελοντής πυροσβέστης που τραυματίστηκε στο πόδι σβήνοντας τη φωτιά στην περιοχή του Κολοβρέχτη του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του evima.gr, ο εθελοντής πυροσβέστης αναμένεται να χειρουργηθεί.

Εκδηλώθηκαν δύο ταυτόχρονες εστίες σε ξερά χόρτα, κάτι που ενισχύει το σενάριο του εμπρησμού.

Η μία εστία άναψε από την πλευρά της Αρτάκης κοντά σε τοπική επιχείρηση και η άλλη προς την Αγία Παρασκευή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα Τέμπη – Αδιαθεσία ένιωσε ο απεργός πείνας Πάνος Ρούτσι που έχασε τον γιο του στο δυστύχημα
Συνθήματα, κεριά και πανό από τους συγκεντρωμένους - Την εμφάνισή τους έκαναν και παλαιστινιακές σημαίες - Άνοιξαν οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα Τέμπη
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
26