Ελλάδα

Φωτιά στην Κέρκυρα: Τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν πλησιάσει τα πρώτα σπίτια στο Τεμπλόνι

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έθεσε υπό έλεγχο την φωτιά που εκδηλώθηκε, περίπου στις 2 το μεσημέρι, σε δασική έκταση στην περιοχή Τεμπλόνι της Κέρκυρας.

Η περιοχή ήταν δύσβατη με τη φωτιά να πλησιάζει τα πρώτα σπίτια, ωστόσο ή άμεση η κινητοποίηση της πυροσβεστικής της Κέρκυρας αλλά και των εναέριων μέσων που πρόλαβαν τα χειρότερα. 

Στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ από αέρος επιχείρησαν 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Αθήνα «μετρά» περισσότερους αστέγους από το 2018
«Είναι δύσκολο να τους πείσουμε να μπουν σε δομές φιλοξενίας, έχουν ψυχικά προβλήματα ενώ άλλοι δεν θέλουν να απομακρυνθούν από τα σημεία όπου ζητιανεύουν» τόνισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ισότητας του Δήμου Αθηναίων, Μαρία Στρατηγάκη
Άστεγος