Ελλάδα

Φωτιά στην Μαγνησία στο χωριό Πτελεός: Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αγροτική έκταση στην περιοχή Πτελεός Αλμυρού στη Μαγνησία

Φωτιά ξέσπασε στο χωριό Πτελεός στη Μαγνησία το μεσημέρι της Τρίτης (24.06.2035).

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αγροτική έκταση στην περιοχή Πτελεός Αλμυρού στη Μαγνησία, ενώ ειδοποιήθηκαν και κινητοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν 39 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 10ης ΕΜΟΔΕ, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Η φωτιά ξεκίνησε σε ελαιοπερίβολο κοντά στον οικισμό Καραβοτσάκι και Λεύκη και αυτή την ώρα επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν και 11 πυροσβεστικά οχήματα από Αλμυρό και Βόλο. Επιπλέον από την Κοινότητα Πτελεού ενεργοποιήθηκαν βυτιοφόρα και ψεκαστικά μηχανήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, με τους πυροσβέστες να μην εφησυχάζουν, μέχρις ότου σβήσουν εντελώς το μέτωπο.

Σημειώνεται ότι από τις φλόγες δεν κινδύνευσαν άνθρωποι, ούτε σπίτια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Δημητράς μετά από τροχαίο στην Εγνατία οδό – Διασωληνωμένη η σύζυγός του
Ο 55χρονος Γιάννης Δημητράς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προκληθεί το τροχαίο και ο ίδιος με τη σύζυγό του να εγκλωβιστούν μέσα - Η σύζυγός του είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
Ο Γιάννης Δημητράς που πέθανε σε δυστύχημα στην Εγνατία οδό 1