Ελλάδα

Φωτιά στο Λουτράκι: Διακοπή κυκλοφορίας σε Παλαιά και νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στα δύο ρεύματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά από εντολή της Τροχαίας, λόγω της φωτιάς στο Λουτράκι, ισχύει διακοπή κυκλοφορίας σε Παλαιά και νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στα δύο ρεύματα, από τα διόδια Ελευσίνας έως τα διόδια Κορίνθου.

Η διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 19:00 της Τρίτης (18.7.2023) για να μην κινδυνεύσουν οι πολίτες αλλά και να διευκολυνθεί το έργο της πυροσβεστικής στη φωτιά στο Λουτράκι.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι ο Δήμος Λουτρακίου έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τους επόμενους 6 μήνες ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της φωτιάς, η οποία έχει κάψει πολλά στρέμματα γης και σπίτια.

Η μάχη συνεχίζεται και σήμερα σε όλα τα μέτωπα στο Λουτράκι, τη Μάνδρα, τα Δερβενοχώρια, τον Άγιο Χαράλαμπο και στην Κορινθία. Δείτε εδώ ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το live blog του newsit.gr.

Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού:

«Με εντολή της Τροχαίας, ανακοινώνεται διακοπή της κυκλοφορίας από την Ελευσίνα έως την Κόρινθο λόγω των πυρκαγιών σε Λουτράκι και Μάνδρα. Γίνεται αναστροφή των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας και στον κόμβο Επιδαύρου.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φοιτητές εκλογές: Άνοιξαν οι κάλπες στα πανεπιστήμια με φόντο τα αιματηρά επεισόδια σε ΑΠΘ και Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Στους 10 οι τραυματίες από τις χθεσινές επιθέσεις - Με κατάγματα και κακώσεις νοσηλεύεται 20χρονος φοιτητής του ΑΠΘ - Αφέθηκαν ελεύθεροι όσοι προσήχθησαν για τα επεισόδια
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 17χρονη – Στο μικροσκόπιο το γράμμα και τα κινητά των κοριτσιών
Η κατάθλιψη είναι αυτή που έσπρωξε τις κοπέλες στο κενό ενώ η κλειδωμένη πόρτα στην ταράτσα και το γεγονός πως έπεσαν χέρι χέρι, δείχνει πως ήταν απόλυτα σίγουρες στο τι θέλουν να κάνουν
Πολυκατοικία
19