Ελλάδα

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Υπό έλεγχο αφού έκαψε 25 στρέμματα

Εικοσιπέντε στρέμματα έκαψε η φωτιά πού εκδηλώθηκε στην ορεινή περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου και συγκεκριμένα στο χωριό Καλή Συκιά στο Ρέθυμνο σήμερα (09.10.2022)

Άμεσα επενέβησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις με πεζοπόρα τμήματα από το Ηράκλειο, από τον πυροσβεστικό σταθμό Επισκοπής και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου. Η φωτιά πού εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε ορεινή και δύσβατη περιοχή έκαψε 5 στρέμματα δασικής έκτασης και 20 στρέμματα θαμνώδους εκτάσεις και αγροτολειβαδική περιοχή.

Από την φωτιά δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές. Αυτή την ώρα πυροσβεστικές οι δυνάμεις παραμένουν στο μέτωπο για τυχόν αναζωπυρώσεις και πλήρη κατάσβεση των εστιών που σιγοκαίουν.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν δεκαπέντε οχήματά με είκοσι πυροσβέστες και πεζοπόρα τμήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος που εξαπατούσε πολίτες και από την επιχείρηση σύλληψης των μελών του
Στο βίντεο διακρίνεται ένα μέλος του κυκλώματος να συναντά μια ηλικιωμένη έξω από μια πολυκατοικία και να συνομιλούν και στη συνέχεια εκείνη ανυποψίαστη να του δίνει κάτι
Η στιγμή που μέλος του κυκλώματος συναντά μια ηλικιωμένη
Οι αετονύχηδες «έφαγαν» 40.000 ευρώ και από την influencer Βρισηίδα Ανδριώτου – Ο υπαρχηγός της συμμορίας εκδικήθηκε τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί τον αποκάλεσε «γέρο»
Οι απατεώνες είχαν αποσπάσει από τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου 610.000 ευρώ. Οι 50.000 ευρώ προέρχονταν από την τσέπη της influencer που κατάφερε να πάρει πίσω 10.000
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας 21
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το μακελειό στα Βορίζια: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε το κακό – Νέες ρυθμίσεις για το καθεστώς οπλοκατοχής
«Πρέπει να ξηλώσουμε την αντίληψη ότι οικογένειες με τα χρήματα και τα όπλα τους επιβάλλουν τα συμφέροντά τους και αυτό θα το ξεριζώσουμε»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης