Ελλάδα

Φούρνοι: «Παγιδεύτηκε το πόδι του» – «Το παιδί απ’ αυτό πνίγηκε»

Το πόδι του μπλέχτηκε στη σημαδούρα και αυτό φαίνεται πως στάθηκε μοιραίο για τον 11χρονο γιο του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, που πνίγηκε στους Φούρνους, στα μέσα Αυγούστου.

Τα όσα είπε στο Star ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, Γιάννης Μαρακάκης, είναι αποκαλυπτικά για το πώς κόπηκε το νήμα της ζωής του παιδιού, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

«Επειδή υπάρχει πολύ παραφιλολογία και κουβέντα του καφενείου, εδώ είναι πολύ συγκεκριμένες οι συνθήκες. Η συστοιχία σημαδούρων είχε τοποθετηθεί μόλις μερικές ημέρες πριν, μπροστά ακριβώς στην παραλία που έκανε μπάνιο το παιδί.

Το παιδί είχε εμπειρία στο κολύμπι, ήταν όλη ημέρα στη θάλασσα. Αυτό ήταν ένα καινούργιο αντικείμενο, ακριβώς μπροστά στο σημείο όπου το παιδί με τα ξαδέλφια του έκανε κάθε ημέρα το κολύμπι του. Φαίνεται ότι υπήρξαν πλημμέλειες, δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω», είπε ο Γιάννης Μαρακάκης.

«Εγώ θέτω μόνο ένα ζήτημα. Το παιδί, προσεγγίζοντας την σημαδούρα, παγιδεύτηκε το πόδι του. Ούτε δίχτυα υπήρχαν, ούτε επιπλέον σχοινιά ή κορδόνια. Το ποδαράκι του παιδιού μπλέχτηκε στο σχοινί που ένωνε το πέδιλο, το αντίβαρο από τον βυθό, με την σημαδούρα στην επιφάνεια…  Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που βρήκαν το παιδί και το απεγκλώβισαν», διευκρίνισε ο δικηγόρος.

Η μοιραία σημαδούρα δεν υπάρχει πια στο συγκεκριμένο σημείο και εξετάζεται από τον πραγματογνώμονα που έχει διοριστεί από τις λιμενικές αρχές.

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό ήταν ένα πολύ καινούργιο αντικείμενο, ακριβώς μπροστά στο σπίτι του Χρήστου, εκεί δηλαδή που μένει και κολυμπάει, και ήταν πολύ λογικό να του τραβήξει την προσοχή. Και φαίνεται ότι με το που προσέγγισε την σημαδούρα, για κάποιο λόγο παγιδεύτηκε το πόδι του. Παγιδεύτηκε με τρόπο που αποδείχτηκε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να απεμπλακεί. Το παιδί απ’ αυτό πνίγηκε», είπε ο δικηγόρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες
Διπλή τραγωδία στον Βόλο: «Είδαμε μία γυναίκα να είναι μέσα στις φλόγες και το παιδί να φωνάζει» λένε γείτονες της οικογένειας
«Ο γιος προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορεί και φώναζε και για τη μάνα του και για τη γιαγιά του», περιγράφουν τις δραματικές στιγμές οι γείτονες της οικογένειας στον Βόλο
Δύο νεκρές στον Βόλο