Ελλάδα

Φθιώτιδα: Συνελήφθη ο Tik Toker «Red Dragon» – Εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής (22.11.2024) σε περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας από αστυνομικούς του ΑΤ Σπερχειάδας, ο γνωστός Tik Toker «Red Dragon». Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Ο γνωστός Tik Toker «Red Dragon», που συνελήφθη στη Φθιώτιδα, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 59χρονος «Red Dragon», θα πρέπει να εκτίσει τους 3 από τους 18 μήνες για το περιστατικό που είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2022 στο κέντρο της Αθήνας.

Τότε, ο Tik Toker είχε προσεγγίσει δύο ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας, τα φίλησε και τα θώπευσε. Λ

Λίγο αργότερα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ τον εντόπιζαν και του περνούσαν χειροπέδες, όπως είχε συμβεί και λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, 59χρονος διαμένει το τελευταίο διάστημα σε χωριό του Δήμου Μακρακώμης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξαφνικά υπάρχει μία καινούργια ζωή» συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου Μάριου που έκανε μεταμόσχευση ήπατος στην Ιταλία
Η κ. Βέρρη ευχήθηκε αυτή η περιπέτεια να ήταν το τελευταίο δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή του γιου της και να μπορέσει από εδώ και πέρα να ζήσει τη νέα ζωή που του χαρίστηκε, στο έπακρο
Ο 18χρονος Μάριος με τη μητέρα του μετά τη μεταμόσχευση ήπατος που έκανε στο Τορίνο της Ιταλίας
Μετ' εμποδίων η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για τις γιορτές - Ο οδικός χάρτης των μπλόκων των αγροτών
Από τα ξημερώματα της Τρίτης - προπαραμονή Χριστουγέννων - οι αγρότες αναμένεται να μετακινήσουν τα τρακτέρ τους χωρίς όμως να τα απομακρύνουν από τους αυτοκινητόδρομους
Μπλόκα των αγροτών στα Μάλγαρα
75