Ελλάδα

«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου – Ανοιχτά μαγαζιά μέχρι τις 11 το βράδυ

«Γαλάζια Νύχτα» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο και με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας Ελληνικού Εμπορίου.

Έτσι, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, τα μαγαζιά του Πειραιά θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και τιμές.

galazia nyxta peiraias

Παράλληλα, από νωρίς το απόγευμα θα υπάρχουν και καλλιτεχνικές δραστηριότητες στους εμπορικούς δρόμους της πόλης ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Ψυχρή και αδυνατισμένη περνά τις ημέρες της στη φυλακή – «Θα υποδείξει άτομο για τον θάνατο του Παναγιωτάκη»
Η 25χρονη παιδοκτόνος επιμένει πως δεν εμπλέκεται στον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη - «Το επόμενο διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις», είπε ο δικηγόρος της
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ο Tom Greenwood παραμένει σε ΜΕΘ μετά το τροχαίο στη Μύκονο – «Γκρέμισε την μάντρα και έπεσε στο κεφάλι του»
Κάτοικοι καταγγέλλουν πως ο δρόμος όπου τραυματίστηκε ο επιχειρηματίας είναι «καρμανιόλα» - Συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά γιατρών για το ότι θα καταφέρει να βγει από τη διασωλήνωση
Tom Greenwood