Ελλάδα

Γενική απεργία στις 18 Οκτωβρίου κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Νέα γενική απεργία κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τα νέα μέτρα...

Την κήρυξη 24ωρης γενικής απεργίας στις 18 τρέχοντος και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στο Πεδίον του Άρεως, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, αποφάσισαν οι ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Την ερχόμενη Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, οι συνδικαλιστικές ηγεσίες θα γίνουν δεκτές από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, όπως επίσης ανακοινώθηκε.

Αποφασίστηκε επίσης η κήρυξη 24ωρης απεργίας με ανοικτή ημερομηνία, ταυτόχρονα με την κατάθεση των νέων μέτρων στη Βουλή και η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα επιδιώξουν επίσης την πραγματοποίηση απεργίας στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου στα μέσα Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανελλαδική απεργία 17 Οκτωβρίου – Δείτε ποιοι απεργούν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας
Ο 17χρονος Πολωνός που συνελήφθη στην Κατερίνη σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της - «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας