Ελλάδα

Γερμανός πρέσβης: Θρηνούμε μαζί σας Έλληνες

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γερμανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Γενς Πλαίτνερ, εκφράζει στα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική.

“Η σκέψη μας είναι κοντά στους συγγενείς και στα θύματα της σφοδρής κακοκαιρίας. Ευχόμαστε στα σωστικά συνεργεία πολλή δύναμη στο δύσκολο αυτό έργο τους!”, αναφέρει στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από μια φωτογραφία που γράφει “θρηνούμε μαζί σας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο «ευχαριστώ» των κατοίκων της Χίου στους Πυροσβέστες μετά τη μάχη με τις φλόγες - Η ανάρτηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη
«Σας ευχαριστούμε που σβήνοντας τις φωτιές κρατάτε αναμμένη την ελπίδα. Με απέραντη ευγνωμοσύνη και σεβασμός στο έργο σας», γράφει χαρακτηριστικά το σημείωμα μιας πολίτη
Τα δώρα αγάπης των κατοίκων της Χίου, στους Πυροσβέστες
Αποθέωση στην Αστυπάλαια από μεγάλο γαλλικό τουριστικό οδηγό και το Cosmopolitan
«Τα κρυστάλλινα νερά παρασύρουν τον επισκέπτη στη ραστώνη τους και η πεζοπορία μέχρι την κορυφή του κάστρου για εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος είναι αναπόσπαστο συστατικό της ταξιδιωτικής εμπειρίας»
Αστυπάλαια