Ελλάδα

Για 7 ημέρες στον Πειραιά η Ιερή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά

Με κάθε επισημότητα έγινε η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά από το όρος Βέρμιο.

Την υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στην Πύλη Ε8 του λιμανιού του Πειραιά. Την μετέφερε εκεί πλοίο του Λιμενικού Σώματος, συνοδευόμενο από πλοιάριο του Πυροσβεστικού Σώματος και του Συλλόγου Αλιέων Πειραιώς.

Θα ακολουθήσει λιτανευτική πομπή προς τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, συνοδεία αγημάτων, τοπικών φορέων και Ποντιακών Σωματείων από όλη την Αττική.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά θα παραμείνει στον Πειραιά έως τις 22 Μαΐου 2017.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος 55χρονος που παρενοχλούσε 4χρονο κοριτσάκι και έστελνε ερωτικά γράμματα σπίτι του στην Θεσσαλονίκη - «Δεν την έχω πειράξει ποτέ»
Οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε από τις συστάσεις που του έγιναν συνεχίζοντας να την παρενοχλεί
Ανήλικη 1