Κυριακή, 14 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Πήρα τηλέφωνο για να γίνει μία σύσταση» λέει η σύζυγος του τραγουδιστή

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Πήρα τηλέφωνο για να γίνει μία σύσταση» λέει η σύζυγος του τραγουδιστή

Στα δικαστήρια, στο αυτόφωρο βρίσκεται ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης ο οποίος συνελήφθη το πρωί (3/4/24) για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο η σύζυγός του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε πως η υπόθεση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έπρεπε.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη το πρωί για ενδοοικογενειακή βία και νωρίς το μεσημέρι έφτασε στα δικαστήρια για να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Η σύζυγός του, λίγο αργότερα εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες δηλώνοντας ότι έχει γίνει «η τρίχα, τριχιά».

Η σύζυγος του τραγουδιστή, πήγε στα δικαστήρια με σκοπό, όπως δήλωσε, να ανακαλέσει την καταγγελία, καθώς όπως υποστήριξε τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά εκείνος δεν την χτύπησε.

«Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες σας σπίτι σας»; ρώτησε τους δημοσιογράφους. Και συνέχισε:

«Έγινε ακριβώς αυτό το πράγμα. Και πήρα τηλέφωνο γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει… έβγαιναν τα ντεσιμπέλ προς τα έξω και πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Να γίνει μία σύσταση».

«Μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη. 

Ποινική δίωξη για πλημμέλημα

Στον Γιάννη Γιοκαρίνη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραμίτζας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις