Ελλάδα

Γιάννης Βογιατζής: Το παράπονό του από τον Τόλη Βοσκόπουλο

Το παράπονό του για τη φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο είχε εκφράσει ο Γιάννης Βογιατζής σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις που έδωσε, πριν από περίπου 1 χρόνο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και ηθοποιός έφυγε σήμερα (15.5.2023) από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ο Γιάννης Βογιατζής είχε αναφερθεί στον Τόλη Βοσκόπουλο, λέγοντας ότι «έφυγε και δεν έμαθα γιατί σταμάτησε η φιλία μας».

«Ήμασταν μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Του τραγουδούσα τα τραγούδια που έγραφε, στο μαγαζί συνεργαζόμασταν και λέγαμε τα τραγούδια μισά μισά. Όποτε είχε ανάγκη μετά τις 02:00 – 03:00 το πρωί, με έπαιρνε τηλέφωνο γιατί μέναμε και κοντά», περιέγραψε ο Γιάννης Βογιατζής για τη φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Ήρθε μια στιγμή που σταμάτησε η φιλία μας. Όταν κάποια στιγμή τον ρώτησα τι συμβαίνει, γύρισε το κεφάλι και έφυγε. Το πήρε μαζί του το μυστικό», είχε δηλώσει ο Γιάννης Βογιατζής, εξηγώντας ότι δεν τον ενόχλησε που δεν έμαθε ποτέ τι συνέβη.

«Δεν με ενοχλεί γιατί ο Τόλης ήταν και πολύ καλό παιδί και περίεργο παιδί. Θα μπορούσε δηλαδή κάλλιστα να τον έχει πειράξει κάτι που δεν το κατάλαβα. Του είχα πει να μου πει αν έκανα κάτι για να απολογηθώ, να ξέρω γιατί. Έφυγε από κοντά μας και πικράθηκα γιατί ήταν σφραγίδα για το είδος που υπηρετούσε», κατέληξε ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο Γιάννης Βογιατζής γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1934 και ήταν ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της γενιάς του. Πέθανε σήμερα σε ηλικία 89 ετών και βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο σκηνοθέτης Ερρίκος Αναγνωστόπουλος – Είχε σκηνοθετήσει τις σειρές «Φιλοδοξίες» και «Αέρινες Σιωπές»
Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, η οποία σε συλλυπητήριο μήνυμά της έκανε λόγο για έναν δημιουργό με ιδιαίτερη καλλιτεχνική ταυτότητα
Ο σκηνοθέτης Ερρίκος Αναγνωστόπουλος
Novartis: Τουλουπάκη και Ντζούρας υπέβαλαν μήνυση στον Φρουζή για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμηση
Οι δύο εισαγγελείς, στη μήνυση τους επικαλούνται το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Novartis στο οποίο αναφέρεται ότι η συνάντηση του Κωνσταντίνου Φρουζή μαζί τους έγινε με δική του πρωτοβουλία
Το λογότυπο της Novartis