Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε αυτό το γκαράζ βρέθηκαν τα σχέδια για τρομοκρατική επίθεση σε πολυεθνική εταιρία στον Πειραιά – ΦΩΤΟ

Σε αυτό το γκαράζ βρέθηκαν τα σχέδια για τρομοκρατική επίθεση σε πολυεθνική εταιρία στον Πειραιά – ΦΩΤΟ

Ο 30χρονος που φέρεται να έχει σχέσεις με το περιβάλλον Μαζιώτη και τον Επαναστατικό Αγώνα συνελήφθη σε διαμέρισμα στην οδό Αναλήψεως, στον Βύρωνα.

Σε γκαράζ διωροφου κτορίου επι της οδού Δενιζλίου, στον Βύρωνα, βρέθηκαν τα ολοληρωμένα σχέδια για επίθεση στις εγκαταστάσεις μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται σε Πειραιά και Πάτρα όπως και το ημιτελές σχέδιο με διαδρομές που ακολουθεί γνωστος εφοπλιστής.





Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έφτασαν στα ίχνη του 30χρονου μετά και από πληροφορίες που συνέλεξαν από κατοίκους της περιοχής. Συγκεκριμένα πριν από περίπου 5 μερες στο διώροφο κτίριο εμφανίστηκαν αστυνομικοί που ρωτούσαν τους περίοικους αν είχαν δει νεαρό με τα χαρακτηριστικά του 30χρονου.

Οι κάτοικοι είπαν πως έβλεπαν έναν νεαρό να φτάνει ανά διαστήματα (μια φορά στους 1-2 μήνες) και να μπαίνει στο γκαράζ. Έτσι μετά από παρακολούθηση οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Τετάρτης τον νεαρό, μέσα σε διαμέρισμα επί της οδού Αναλήψεως, του οποίου ο ιδιοκτήτης – σύμφωνα πάντα με τους γείτονες- μένει μόνιμα στην Βαρυμπόμπη.



Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια στις 6 και μισή το απόγευμα.

Ρεπορτάζ Μιχάλης Λαγάνης – Θεοδόσης Πάνου

Διαβάστε
Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε μεγάλη πολυεθνική στον Πειραιά – Παρακολουθούσαν γνωστό εφοπλιστή – Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στον Βύρωνα

Καλάσνικοφ, σφαίρες και πλαστές ταυτότητες στις “γιάφκες” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Όλα όσα βρήκε η Αντιτρομοκρατική

Αυτή είναι η γιάφκα στο Κολωνάκι – Η αντιτρομοκρατική έλεγε οτι είναι συνεργείο απεντόμωσης! (ΦΩΤΟ κ VIDEO)

Συλλήψεις λίγο πριν το τρομο – χτύπημα;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε