Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αυτή είναι η γιάφκα στο Κολωνάκι – Η αντιτρομοκρατική έλεγε οτι είναι συνεργείο απεντόμωσης! (ΦΩΤΟ κ VIDEO)

Αυτή είναι η γιάφκα στο Κολωνάκι – Η αντιτρομοκρατική έλεγε οτι είναι συνεργείο απεντόμωσης! (ΦΩΤΟ κ VIDEO)
,

Οι έρευνες της αστυνομίας στη γιάφκα του Κολωνακίου έβγαλαν…λαγό. Το κόλπο της αντιτρομοκρατικής για να μην κινήσει υποψίες και να κάνει τις έρευνες ανενόχλητη ήταν ότι οι άνδρες με τις λευκές στολές ήταν συνεργείο απεντόμωσης. Τι λένε στο Newsit οι κάτοικοι της περιοχής.

Οι αστυνομικοί στη γιάφκα της οδού Αριστοδήμου εντόπισαν ένα υποπολυβόλο τύπου Καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, μία χειροβομβίδα, αλεξίσφαιρα γιλέα και σφαίρες. Επίσης, εντόπισαν 4.000 ευρώ, μία πλαστή ταυτότητα και ένα μπουτόν σαν κι αυτό που χρησιμοποιούν για εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Αυτή είναι η γιάφκα του Κολωνακίου

Το διαμέρισμα στο ισόγειο της πολυκατοικίας νοίκιαζε τουλάχιστον από το 2009 ένας νεαρός. Οι γείτονες και οι κάτοικοι της περιοχής λένε πως έβλεπαν ανα διαστήματα ένα ζευγάρι να μπαινοβγαίνει αλλά όχι συχνά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων ο νεαρός που νοίκιαζε το διαμέρισμα ειδοποίησε πριν λίγες μέρες τον ιδιοκτήτη οτι θα φύγει αλλά οτι θα του έστελνε ενα φίλο του να δει το σπίτι προκειμένου να το νοικιάσει εκείνος. Πριν 2 μέρες που ο ιδιοκτήτης μπήκε μέσα στο διαμέρισμα για να δει σε τι κατάσταση ήταν, βρήκε τα όπλα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η αντιτρομοκρατική έλεγε οτι είναι συνεργείο απεντόμωσης για να κάνει τις έρευνες κάτω από άκρα μυστικότητα

Το κόλπο της αντιτρομοκρατικής για να μην κινήσει υποψίες ήταν σίγουρα ευρηματικό. Οι άνδρες με τις λευκές στολές που εμφανίστηκαν χθες στις 8.30 το πρωί για να κάνουν φύλλο και φτερό τη γιάφκα, παρίσταναν το συνεργείο απεντόμωσης. Είναι ενδεικτικό οτι στην πολυκατοίκια είχαν θυροκολλήσει ανακοίνωση που ενημέρωνε τους κατοίκους της οδού Αριστοδήμου 11, οτι θα γινόταν απεντόμωση. Αντί της απεντόμωσης έγινε έφοδος της αντιτρομοκρατικής που κράτησε μέχρι και αργά χθες το βράδυ, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα το πρωί παρουσία εισαγγελέα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συλλήψεις λίγο πριν το τρομο – χτύπημα;

Ο “κοριός” της ΕΥΠ έδειξε προετοιμασία τρομοκρατικού χτυπήματος και έφτασαν στη γιάφκα στο Κολωνάκι

Γιάφκα με όπλα στο Κολωνάκι εντόπισε η Αντιτρομοκρατική – Τρεις συλλήψεις και ο ρόλος τους με τους Πυρήνες της Φωτιάς

Οι ποινές για τους έξι ληστές του Βελβεντού
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε