Ελλάδα

Γλυφάδα: 25 προσαγωγές ανηλίκων 14 έως 17 ετών που είχαν δώσει ραντεβού για συμπλοκές και επεισόδια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην προσαγωγή 25 ανήλικων έχει προχωρήσει η Αστυνομία μετά από πληροφορία πως θα υπήρξε συνάντηση για συμπλοκές και επεισόδια το βράδυ του Σαββάτου (06/04/2024) στη Γλυφάδα.

Η Αστυνομία έφτασε νωρίτερα στο σημείο στη Γλυφάδα που οι ανήλικοι είχαν δώσει ραντεβού για επεισόδια και συμπλοκές και προσήγαγε 25 άτομα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ΝΑ Αττικής.

Συγκεκριμένα οι παρέες των νεαρών έκλεισαν το ραντεβού για τις 9 το βράδυ (06/04/2024) μέσω των social media αρχικά στο γήπεδο της Τερψιθέας και στη συνέχεια στην περιοχή της Ευρυάλης όπου πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επιχείρηση.

Έχουν ενημερωθεί και οι γονείς των ανήλικων, που είναι από 14 έως 17 ετών, και προσέρχονται για καταθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία στο Ηράκλειο: Το αυτοκίνητο του νεκρού γιου, οι καταγγελίες για ηθική αυτουργία της μητέρας και η κατάθεσή της για το «ακάθαρτο πνεύμα»
«Τα παιδιά ήταν φίλοι. Το αμάξι ήταν του γιου του. Εκείνος του το είχε δώσει», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της γυναίκα που γνώριζε τον Νικήτα
Δολοφονία στην Αμμουδάρα
10
«Το μόνο που έβλεπα ήταν ο φονιάς του γιου μου»: Τι είπε στην απολογία του ο 54χρονος που σκότωσε τον Νικήτα
«Του φώναζα "σήκω" και δεν μου απαντούσε, φτάσαμε στο νοσοκομείο και τον κατέβασαν σκεπασμένο, εκεί κατάλαβα ότι τελείωσαν όλα» λέει και συγκλονίζει η αδερφή του δολοφονημένου Νικήτα
Ο 54χρονος και η 56χρονη που κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Αμμουδάρα
13