Ελλάδα

Γλυφάδα: Συναγερμός για φωτιά σε σπίτι

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα της Τετάρτης (09.10.2019).

Ο συναγερμός αφορούσε φωτιά σε σπίτι στην Άνω Γλυφάδα (Τερψιθέα) στην οδό Άπω Ανατολής, όπου η γειτονιά όπως ήταν φυσικό αναστατώθηκε.

Οι φλόγες εκδηλώθηκαν μέσα στην καμινάδα του κτιρίου, ωστόσο η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε αμέσως και έσπευσε στο σημείο με 2 οχήματα και 10 πυροσβέστες. Και ο ιδιοκτήτης όμως της κατοικίας ανέβηκε στα… κεραμίδια και άρχισε να ρίχνει νερό με λάστιχο μέσα στην καμινάδα, και με την βοήθεια των πυροσβεστών οι φλόγες έσβησαν γρήγορα προτού καν εκδηλωθεί κανονικά φωτιά.

Δείτε τις εικόνες

fwtia glyfada

fwtia glyfada fwtia glyfada

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκλονιστική εικόνα της πύρινης λαίλαπας στον Ωρωπό όπως φαίνεται από το πυροφυλάκιο του Κατσιμιδίου στην Πάρνηθα
Υπεράνθρωπες είναι οι προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων στο σημείο, που προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες
Φωτιά στον Ωρωπό