Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας – Όλες οι εξελίξεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που δολοφόνησε τη νεαρή Καρολάιν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά νερά, αποφάσισαν να μη ζητήσουν τη συνεπιμέλεια της μικρής εγγονής τους. 

Συγκεκριμένα, στις 7 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο που θα λάβει απόφαση για το ποιος θα έχει την οριστική επιμέλεια για τη μικρή κόρη του ζευγαριού. Υπενθυμίζεται ότι μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου για την δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά, η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, ενώ αφαίρεσε τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον 33χρονο συζυγοκτόνο.

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Αναγνωστόπουλο μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως «στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν» και πως οι γονείς του συζυγοκτόνου αποφάσισαν να αποσύρουν το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, ενώ το καλοκαίρι οι γονείς του Αναγνωστόπουλο μετακόμισαν στο νησί, όπου ζουν οι γονείς της Καρολάιν, ώστε να μπορούν να βλέπουν την εγγονή τους.

Οι δύο οικογένειες διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν φέρονται να έχουν επιτρέψει στους γονείς του Αναγνωστόπουλου να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέρα από τις οδηγίες του δικαστηρίου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δραματικές ώρες στο Ρέθυμνο: Ξεπερνά τα 15 χλμ το μέτωπο της φωτιάς - Καθηλωμένα τα εναέρια μέσα λόγω των ανέμων, μπαράζ εκκενώσεων
Καλύτερη η εικόνα του μετώπου στη Σητεία - 224 πυροσβέστες με 53 οχήματα στο μέτωπο του Ρεθύμνου - Πώς έχασαν τη ζωή τους οι δύο πυροσβέστες
Φωτιά
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Ρέθυμνο, Σητεία και Λέσβο – Θρήνος για τους τρεις νεκρούς πυροσβέστες
Μέτωπα πολλών χιλιομέτρων και στις τρεις περιοχές με τους ισχυρούς ανέμους να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση - Φόβοι για νέες αναζωπυρώσεις τις επόμενες ώρες
Φωτιά στη Λέσβο
6