Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο πατέρας της Κάρολαϊν – «Ίσως σκόπευε να αποκαλύψει κάτι παράνομο»

Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου μίλησε αποκλειστικά ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Κάρολαϊν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς σχολίασε τα σενάρια που θέλουν τον γαμπρό του να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, υποστηρίζοντας πως αν η κόρη του το γνώριζε, σίγουρα θα το ανέφερε. 

«Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο πατέρας της Κάρολαϊν αναφέρθηκε και στη νέα καθημερινότητα του με την εγγονή του, την -μόλις ενός έτους- Λυδία, η οποία πλέον ζει στην Αλόννησο.  

Click4more: Γλυκά Νερά: Η υπόθεση δεν έχει κλείσει! Ψάχνουν το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της Κάρολαϊν

«Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της».

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Βροχές σε Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 και στα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά νωρίς το πρωί
ΚΑΙΡΟΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
«Με είχε κακοποιήσει όταν ήμουν 7 ετών» λέει η κόρη του 64χρονου που προσπάθησε να βιάσει 25χρονη ΑμεΑ στην Κυψέλη
««Έχω ζήσει το ίδιο περιστατικό που έχει ζήσει το κορίτσι, ήμουν μικρή και φοβόμουν να φέρω αντίρρηση μη με έδερνε, μη με σκότωνε», λέει η κόρη του 64χρονου
Το σπίτι στην Κυψέλη που έγινε το περιστατικό