Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Την Παρασκευή στην Αλόννησο η κηδεία της Κάρολαϊν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Αλόννησο θα γίνει στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (14.05.2021) η κηδεία της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, μπροστά στα μάτια της -μόλις 11 μηνών- κόρης της.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “TLIVE” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA, η σορός της 20χρονης θα μεταφερθεί από την Αθήνα στο Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο νησί, όπου μεγάλωσε. 

Click4more: Έχουν αφήσει πολλά ίχνη οι δολοφόνοι – Το μωρό σκουντούσε την Κάρολαϊν για να την “ξυπνήσει”

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της Κάρολαϊν, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, ταξίδεψε στην Αθήνα, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να δει την σορό του παιδιού της, αφού συνεχίζεται η ιατροδικαστική έρευνα, για τυχόν ευρήματα και DNA υλικό που θα οδηγήσει συντομότερα στον εντοπισμό των δραστών. Ο πατέρας της κοπέλας, παρέμεινε στο σπίτι στην Αλόννησο, καθώς έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι κατάκοιτος. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η σπαρακτική ανάρτηση φίλης της 26χρονης Αρμονίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Ρόδο - «Κράτησες το χέρι της μαμάς σου και πετάξατε μακριά»
«Μέσα σε όλο τον πόνο που κουβαλούσες τόσα χρόνια, εσύ κατάφερνες πάντα να σκορπάς αρμονία, αγάπη και χρώμα γύρω σου» γράφει φίλη της αδικοχαμένης Αρμονίας
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο
Τρεις οι οικογένειες που ερευνώνται στην Κρήτη για ναρκωτικά και επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – 16 συλλήψεις, συνεχίζονται οι έρευνες
Από τις έρευνες προέκυψε διάλογος - «φωτιά» για τις επιδοτήσεις – 76 άτομα κατηγορούνται για την συμμετοχή τους στις εγκληματικές οργανώσεις
Αστυνομικοί
Ανανεώθηκε πριν 33 λεπτά
11