Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γωγώ Τσαμπά στο newsit.gr: Το πανηγύρι δεν είναι εκκλησία για να κάτσει ο κόσμος προσοχή

Γωγώ Τσαμπά στο newsit.gr: Το πανηγύρι δεν είναι εκκλησία για να κάτσει ο κόσμος προσοχή

Την δική της θέση για όλα όσα συνέβησαν στο πανηγύρι που διοργανώθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου μέσα στο άλσος ελληνικού στρατού στο Γουδί εκφράζει μέσα από το newsit.gr λίγα 24ωρα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε ένα από τα μεγάλα ονόματα της βραδιάς η Γωγώ Τσαμπά.

Όπως εξηγεί η αγαπημένη τραγουδίστρια οι διοργανωτές είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις ωστόσο τα λάθος έγινε αργά τα ξημερώματα όταν κάποιοι από το κοινό θέλησαν να σηκωθούν και να χορέψουν παρέες παρέες με αποτέλεσμα στα πλάνα που δημοσιεύτηκαν να φαίνεται ένας ατελείωτος συγχρωτισμός: «Ήταν ένα κλασσικό πανηγύρι σαν και αυτά που πηγαίνουμε. Παρ ότι εμείς ξεκινήσαμε, κρατήσαμε τις απαιτούμενες αποστάσεις, όπως έκανε κι ο κόσμος και οι διοργανωτές, ωστόσο τα ξημερώματα κάποιοι θέλησαν να χορέψουν παρέες παρέες. Αυτό έγινε στην ουσία. Δεν ήταν κάτι τόσο τραγικό, ώστε να δημιουργηθεί αυτό το μεγάλο θέμα που όλοι λένε», αναφέρει η λαοφιλής τραγουδίστρια.

Click4More Βουλευτής που συμμετείχε στο γλέντι στην Αλίαρτο: Μήπως να το ξανασκεφτούμε για τα πανηγύρια;

Και προσθέτει: «Οι διοργανωτές δούλεψαν με μάσκες και γάντια, ενώ υπήρχαν παντού αντισηπτικά. Τραγουδιστές και ορχήστρα ήμασταν στα προβλεπόμενα μέτρα μακριά από τον κόσμο, ενώ οι αποστάσεις για κάθε τραπέζι ήταν κανονικά στο 1,75, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις».

«Στο πανηγύρι ο κόσμος πάει για να διασκεδάσει και όχι για να κάτσει προσοχή»

«Όταν πας σ’ ένα πανηγύρι δεν πας, όπως στην εκκλησία για να κάτσεις προσοχή, θα πας για να διασκεδάσεις τηρώντας πάντα τις αποστάσεις, ωστόσο κάποιοι ήρθαν σε κέφι τα ξημερώματα και χόρεψαν. Τους είπαμε να δείξουν προσοχή, αλλά και ακόμα κι εκείνοι προσπάθησαν να κρατήσουν αποστάσεις και να χορεύουν παρέες παρέες. Βέβαια αυτό που φάνηκε ήταν συνωστισμός το καταλαβαίνω, αλλά στην ουσία ήταν κόσμος που γνωριζόταν μεταξύ του, δεν έγιναν όλοι ένας μεγάλος κύκλος».

Click4More Γουδί και Αλίαρτος… βάζουν θέμα απαγόρευσης στα πανηγύρια

Από του Γουδή στην Λακωνία

«Την επόμενη ημέρα ήμουν στην Μηλιά Λακωνίας, εκεί ήταν διαφορετικά κάπως τα πράγματα. Εκεί μετά απ’ ότι έγινε στο Γουδί προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε τον κόσμο να σηκωθεί να χορέψει. Εμείς οι καλλιτέχνες όσο μπορούμε, προσπαθούμε να αποφεύγονται τα προβλήματα. Το πρόβλημα δεν ξεκινάει όμως από τα πανηγύρια, συγνώμη έχουν πάει στα beach bar, τις καφετέριες, τα νυχτερινά κέντρα; Γιατί λένε πως ο δικός μας κλάδος δημιουργεί τα προβλήματα; Η απάντηση είναι ότι ένα πανηγύρι φαίνεται, ανακοινώνεται, δεν κρύβεται. Τα πανηγύρια είναι για να έρθει ο κόσμος να διασκεδάσει».

Ακούστε την Γωγώ Τσαμπά

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις