Ελλάδα

Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού: «Ο κ. Σαλμάς κατέρριψε κάθε παραθεωρία για σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες»,

«Ο κ. Σαλμάς κατέρριψε κάθε παραθεωρία για σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες», επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, αναφερόμενο σε δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας της Ν.Δ Μάριου Σαλμά.

«Το 2014 ο κ. Σαλμάς ισχυριζόταν πως «ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης αύξησε το κόστος των φαρμάκων για τους ασφαλισμένους», εκτιμώντας την επιβάρυνση στα 200 εκατ. ευρώ.

Σήμερα ο κ. Σαλμάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ομολόγησε πως του είχε ζητηθεί στο παρελθόν να συνεισφέρει στις έρευνες στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο της Novartis και τις αθέμιτες πρακτικές της στην Ελλάδα  ως «μάρτυρας επιβεβαίωσης».

Με λίγα λόγια, ο κ. Σαλμάς κατέρριψε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες.

Κάθε μέρα που περνάει οι αντιφάσεις της ΝΔ πυκνώνουν. Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό”, σημειώνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 4
Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού στην Πολυτεχνειούπολη – Κουκουλοφόροι χτυπούν άνδρα με λοστούς
Το περιστατικό ξεκίνησε από τον προαύλιο χώρο, όπου οι δράστες ήρθαν σε ρήξη με μέλη άλλων παρατάξεων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το επεισόδιο
Στιγμιότυπο από την επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη 9
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI 1