Ελλάδα

Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού: «Ο κ. Σαλμάς κατέρριψε κάθε παραθεωρία για σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες»,

«Ο κ. Σαλμάς κατέρριψε κάθε παραθεωρία για σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες», επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, αναφερόμενο σε δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας της Ν.Δ Μάριου Σαλμά.

«Το 2014 ο κ. Σαλμάς ισχυριζόταν πως «ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης αύξησε το κόστος των φαρμάκων για τους ασφαλισμένους», εκτιμώντας την επιβάρυνση στα 200 εκατ. ευρώ.

Σήμερα ο κ. Σαλμάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ομολόγησε πως του είχε ζητηθεί στο παρελθόν να συνεισφέρει στις έρευνες στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο της Novartis και τις αθέμιτες πρακτικές της στην Ελλάδα  ως «μάρτυρας επιβεβαίωσης».

Με λίγα λόγια, ο κ. Σαλμάς κατέρριψε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες.

Κάθε μέρα που περνάει οι αντιφάσεις της ΝΔ πυκνώνουν. Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό”, σημειώνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις – Πιθανότητα για τοπικές βροχές σε νότιο Αιγαίο και Κρήτη
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 και τοπικά στη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 23 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Μακελειό στα Βορίζια: Συνελήφθη 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη – Φέρεται να έβαλε τη βόμβα στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων
Οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο στο οποίο φαίνεται ο 23χρονος, να φτάνει στο σπίτι του 27χρονου Φραγκιαδάκη, και να τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος εξερράγη δευτερόλεπτα μετά
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου Κρήτης έπειτα από έκρηξη βόμβας το προηγούμενο βράδυ σε υπό κατασκευή σπίτι 11