Ελλάδα

H Ε. Κουντουρά από το Al Jazeera ευχαρίστησε τους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα

Δύο συνεντεύξεις προς το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera παραχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

 Αφού ευχαρίστησε τους τουρίστες που επιλέγουν τη χώρα μας για τις διακοπές τους, τόνισε την ανοδική κίνηση που παρατηρείται στο χρονικό διάστημα που διανύουμε συγκριτικά με πέρυσι και δήλωσε ότι ο ελληνικός τουρισμός συνεχίζει να αποδεικνύει την δυναμική που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, στις συνεντεύξεις της στο δίκτυο Al Jazeera International, το αγγλόφωνο δίκτυο του τηλεοπτικού καναλιού και στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera Media Network, το αντίστοιχο αραβόφωνο δίκτυο, δήλωσε ότι παραμένει ο ελληνικός τουρισμός ψηλά στην λίστα προτιμήσεων των τουριστών και οι οποίοι συνεχίζουν να επιλέγουν την Ελλάδα ως τελικό προορισμό για τις διακοπές τους.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «η τουριστική αγορά της Μέσης Ανατολής μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και ήδη σε διάστημα ενός μήνα επισκέφθηκε τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου έκλεισε συμφωνίες με στόχο την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, όπως η προσθήκη απευθείας πτήσεων προς Ελλάδα από το τέλος Ιουνίου, μεταφέροντας ταυτόχρονα και την πεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής και ιδανικός προορισμός για τις διακοπές τους».

Παράλληλα ανέφερε την έναρξη διαδικτυακής καμπάνιας για την προσέλκυση τουριστών τελευταίας στιγμής από όλο τον κόσμο.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι το Υπουργείο εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και στόχος του είναι να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όποιο πρόβλημα προκύπτει. Επίσης έχει εγκατασταθεί μηχανισμός υποστήριξης των φορέων τουρισμού, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@mintour.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Ψηφιακός Βοηθός προ των πυλών στα νοσοκομεία: Μειώνει τη γραφειοκρατεία για τους ασθενείς και εξοικονομεί χρόνο
Από τις αρχές του 2026, οι πολίτες θα μπορούν πλέον να γνωρίζουν, μέσα από την εφαρμογή myHealth, πόσος είναι ο πραγματικός χρόνος αναμονής στα Επείγοντα των νοσοκομείων πριν καν φτάσουν εκεί
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Μακελειό στα Βορίζια: Οι αρχές ψάχνουν και δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο την ώρα που πυροβολούσε
Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ, δείχνει τον 43χρονο άντρα να κρατάει το καλάσνικοφ και να πυροβολεί κατά ριπάς προς το σημείο της συμπλοκής
Όπλα στα Βορίζια