Ελλάδα

Η απάντηση του Θόδωρου Αγγελόπουλου στις καταγγελλίες του Φωτόπουλου για το χαράτσι

Ο επιχειρηματίας Θόδωρος Αγγελόπουλος διαψεύδει τις αναφορές περί μη καταβολής του τέλους ακίνητης περιουσίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είμαι πάντοτε συνεπής στις υποχρεώσεις μου, όπως αυτές απορρέουν από τον ισχύοντα νόμο», δήλωσε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αγγελόπουλος, με αφορμή αναφορές, που έγιναν στο όνομά του από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ περί δήθεν μη καταβολής του τέλους ακίνητης περιουσίας.

Ειδικότερα, ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε τα εξής: Το, μέσω της ΔΕΗ, εισπραττόμενο τέλος “καταβλήθηκε μέχρι κεραίας, όπως αυτό προέκυπτε και αναγραφόταν στους σχετικούς λογαριασμούς. Η εμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση αυτή, χωρίς πραγματική βάση, μόνον κακόβουλη και ύποπτη μπορεί να χαρακτηρισθεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταγγελίες Φωτόπουλου για το ποιοι δεν πληρώνουν χαράτσι

Ελεύθεροι οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – Στις 18 Ιανουαρίου η δίκη τους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κάηκε το 80% του φοινικόδασους της Πρέβελης στο Ρέθυμνο, οι φλόγες μπήκαν σε αυλές στην Πάρο - Ένας τραυματίας στην Άνδρο, ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Κάλυμνο
Στις πυρκαγιές στην Κρύα Βρύση και στον Ασώματο Ρεθύμνου, επιχειρούν 296 πυροσβέστες με 15 ομάδες δασοκομάντος και 66 οχήματα
Φωτιά στην Πρέβελη στο Ρέθυμνο 34
Το gov.gr περνά στην εποχή της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης με νέο σύστημα επικοινωνίας με τους πολίτες
Το «gov.gr Messenger», η ενιαία σύνδεση στις ψηφιακές υπηρεσίες, η ενσωμάτωση στο Gov.gr Wallet και η δυνατότητα αξιολόγησης των υπηρεσιών συνθέτουν τη νέα αρχιτεκτονική της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ GOV.GR WALLET (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ