Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η ασφάλεια αυτοκινήτου έχει ονοματεπώνυμο: το δικό σας!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου έχει ονοματεπώνυμο: το δικό σας!

Στο αυτοκίνητο περνάμε πολλές ώρες της μέρας μας. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καθημερινότητά μας. Και με την ασφάλειά μας. 

Η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο, πέρα από ένα μέσο μετακίνησης είναι και ένα μέσο που εκφράζει τον τρόπο ζωής μας και προσαρμόζεται σε αυτόν. Για  μια οικογένεια που θέλει με ασφάλεια να μεταφέρει τα παιδιά της καθημερινά σε σχολεία και δραστηριότητες η χρήση του συνδέεται με την πρακτικότητα και την ευελιξία. Ενώ για κάποιον που έχει συνδέσει το αυτοκίνητό του με αποδράσεις, εκδρομές, μεγάλες διαδρομές και εξορμήσεις, είναι ένα μέσο ελευθερίας.

Διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικό αυτοκίνητο, γιατί τελικά ο καθένας μας έχει το αμάξι που ταιριάζει στο προφίλ του. Άρα, γιατί να μην έχει και την ασφάλεια αυτοκινήτου που του ταιριάζει;

Τώρα, υπάρχει ένα πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου που “αγκαλιάζει” όλες τις διαφορετικές ανάγκες και προσφέρει υπηρεσίες και καλύψεις ανάλογα με το τι θέλει και χρειάζεται κάθε οδηγός. 

More for your car. More for you

H Generali αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές ανάγκες του καθένα μας, του κάθε οδηγού, εξελίσσει την ασφάλιση αυτοκινήτου δίνοντας περισσότερα στους πελάτες της. 

Μεταξύ, πολλών, άλλων παρέχει:

  • Τρία επιμέρους κλιμακούμενα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.
  • Πρόσβαση σε καινοτόμες, ψηφιακές εφαρμογές τηλεματικής.
  • Δυνατότητα εξόφλησης ασφαλίστρων σε έως και 12 άτοκες δόσεις.
  • Συμμετοχή σε πρόγραμμα επιβράβευσης.

Η Generali αποδεικνύει ξανά ότι θέλει και μπορεί να εξελίσσεται μαζί με τους πελάτες της. Να βρίσκει λύσεις για κάθε ζήτημα, να δημιουργεί νέα δεδομένα.

Με αυτή τη φιλοσοφία οδηγό της, δημιούργησε το Speed On που συνδυάζει μια σειρά επιλογών για ασφαλιστικές καλύψεις, πρωτοποριακές υπηρεσίες και ψηφιακά εργαλεία εξυπηρέτησης.

Στο site της Generali, μπορείτε εύκολα, απλά και κατανοητά, να μάθετε για τις επιλογές καλύψεων που προσφέρει το πρόγραμμα αλλά και να συγκρίνετε τις επιλογές σας, λαμβάνοντας τελικά μια πρώτη εκτίμηση του κόστους της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας.

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλά: συμπληρώνετε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας και μέσα από το online υπολογιστικό εργαλείο ασφαλίστρων στη συνέχεια συγκρίνετε τις διαφορετικές καλύψεις, επιλέγετε αυτές που επιθυμείτε για την ασφάλισή σας και λαμβάνετε το ενδεικτικό κόστος. Στη συνέχεια, συνδέεστε με έναν εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο, ο οποίος αναλαμβάνει να επικοινωνήσει μαζί σας  για να παραμετροποιήσετε ακόμα περισσότερο – εφόσον το επιθυμείτε – το πρόγραμμά της επιλογής σας και να λάβετε την τελική προσφορά. 

Δίπλα σας 24Χ7

Κάθε μέρα, κάθε ώρα η Generali είναι εκεί, στο πλευρό των πελατών της. Δεν θα βρείτε οδηγό που να μην παραδεχτεί ότι μια από τις αγωνίες του είναι το πώς θα αντιδράσει η ασφαλιστική του εταιρία στην περίπτωση ενός ατυχήματος.

Θα είναι «εκεί» όταν θα πρέπει να δηλωθεί το ατύχημα; Θα μεριμνήσει για τη φροντίδα που απαιτείται; Πώς θα αποζημιωθεί ο οδηγός; Ποιος θα «τρέξει» για τα γραφειοκρατικά και τις άλλες διαδικασίες που απαιτούνται για να φτιαχτεί η ζημιά; Η απάντηση κι εδώ είναι μια: η Generali.

24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, η Generali προσφέρει εξυπηρέτηση είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό για τη δήλωση ατυχήματος αλλά και τη φροντίδα ατυχήματος.

Σε περίπτωση ζημιάς του αυτοκινήτου σας ή τροχαίου, καλείτε τη φροντίδα ατυχήματος της Generali και έχετε δύο επιλογές:

  • Να περιμένετε τον εξειδικευμένο συνεργάτη της φροντίδας ατυχήματος, ο οποίος θα σας βοηθήσει να συντάξετε τη δήλωση ατυχήματος και θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή σε περίπτωση μία απλής ζημιάς
  • Να ολοκληρώσετε εξ’ αποστάσεως τη δήλωση ατυχήματος με βίντεοκληση μέσω της εφαρμογής My Generali, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά τον χρόνο αναμονής σας στον τόπο του περιστατικού.

Επίσης, μέσα από το δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα, οι ζημιές αποκαθίστανται άμεσα, με απευθείας κάλυψη του κόστους επισκευής, χωρίς ο πελάτης να χρειαστεί να εκταμιεύσει χρήματα, άμεσα.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται επιπλέον προνομιακές υπηρεσίες όπως:

  • Δωρεάν έλεγχος 35 σημείων
  • Δυνατότητα έκδοσης κάρτας καυσαερίων, εντελώς δωρεάν
  • Όχημα αντικατάστασης, κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Πλύσιμο αυτοκινήτου, με δυνατότητα παράδοσης στο χώρο του πελάτη
  • Εξυπηρέτηση στο δίκτυο της CarGlass και της GlassDrive για θραύση κρυστάλλων.

My Drive

Kαι επειδή πέρα από τις παροχές, τα προνόμια και τις καλύψεις, η ασφαλής οδήγηση παραμένει πάντα προτεραιότητα, η Generali αποφάσισε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο: οι προσεκτικοί οδηγοί επιβραβεύονται και κερδίζουν!

Η εφαρμογή τηλεματικής τεχνολογίας My Drive είναι εκείνη που σας βοηθά σε αυτό. Κατ’ αρχήν, αν την κατεβάσετε στο κινητό σας, κερδίζετε 10% έκπτωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας.

Μέσα από το app, επίσης, μπορείτε να καταγράψετε τις διαδρομές σας, να διαμορφώσετε το οδηγικό σας σκορ και ανάλογα να επιβραβευτείτε. Επίσης, μπορείτε να λάβετε χρήσιμες συμβουλές για το πώς να προστατεύσετε το περιβάλλον (πχ: με tips για μείωση εκπομπής ρύπων), το αυτοκίνητό σας και την… τσέπη σας μέσα από τη μείωση καυσίμων!

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες του Speed On καθώς και τα ασφαλιστικά έγγραφα και οι καλύψεις κάθε οδηγού είναι προσβάσιμα από ένα σημείο, την ψηφιακή πύλη εξυπηρέτησης του My Generali. Διαθέσιμη για υπολογιστή, tablet και κινητά, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε την ασφάλισή σας πάντα και παντού μαζί σας.

Συμπέρασμα: Το Speed On της Generali έρχεται να βάλει νέους κανόνες στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και παρέχοντας πληρότητα καλύψεων και αξιοπιστία, προβλέπει όσα χρειάζεστε για ασφαλείς μετακινήσεις, πριν από εσάς για εσάς, και σας προσφέρει δύο ασυναγώνιστα προνόμια: ασφάλεια και ελευθερία κινήσεων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις