Ελλάδα

Επίδαυρος: Ακυρώθηκε η αποψινή παράσταση των «Τρωάδων» λόγω των πυρκαγιών

«Λυπούμαστε για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή» αναφέρει στην ανακοίνωση του το Εθνικό Θέατρο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή (31.07.2026) η παράσταση των «Τρωάδων» στην Επίδαυρο λόγω των πυρκαγιών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, η διοργάνωση αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση, εφόσον εστίες φωτιάς που εξακολουθούν να καίνε, δεν δημιουργούν ασφαλείς συνθήκες για τη διεξαγωγή του.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για την ακύρωση της παράστασης στην Επίδαυρο:

«Αγαπητοί θεατές, κατόπιν ενημέρωσης από τις αρμόδιες αρχές και για λόγους ασφαλείας εν μέσω των πυρκαγιών είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε την σημερινή παράσταση.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή.

Στις ηλεκτρονικές αγορές θα πραγματοποιηθεί αυτόματη επιστροφή χρημάτων στους λογαριασμούς τραπέζης που είναι συνδεδεμένοι με τις κάρτες αγοράς. Για pos και μετρητά η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στα φυσικά σημεία πωλήσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στην πλατεία Συντάγματος και Πειραιώς 260 ωράριο λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-18:00.

Αν επιθυμείτε αλλαγή για την παράσταση του Σαββάτου απευθυνθείτε στα ταμεία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ενεργοποίηση της υπηρεσίας Copernicus για τη φωτιά στην Βοιωτία - Άμεση χαρτογράφηση των περιοχών που επλήγησαν
Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Copernicus/Emergency Management Service – Mapping της ΕΕ για την άμεση χαρτογράφηση περιοχών του Δήμου Θηβαίων και Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας που επλήγησαν από δασικές πυρκαγιές
Φωτιά στην Βοιωτία: Ενεργοποίηση της υπηρεσίας Copernicus  – Άμεση χαρτογράφηση των περιοχών