Ελλάδα

Η αστυνομία ζητά πληροφορίες για οδηγό αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα

Έναν οδηγό αυτοκινήτου αναζητά η αστυνομία για το τροχαίο δυστύχημα  της Κυριακής (27.06.2021) στη Λεωφόρο Κηφισού. Νεκρός είναι ένας μοτοσικλετιστής.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, «την Κυριακή (27.06.2021) στις 19:10΄ το απόγευμα, επί της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Άννης (προ εισόδου Αγ. Ι. Ρέντη), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Αγ. Ι. Ρέντη, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, χρώματος λευκού, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλέτα.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού της μοτοσυκλέτας, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος και το παραπάνω περιγραφόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τ.Τ. Πειραιώς, στα τηλέφωνα 210 – 4139263, 210 – 4139264, 210 – 4139270 και 210 – 4177700», καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 18 λεπτά