Ελλάδα

Η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη σχέση της με τη μητέρα του Παναγιωτάκη: «Τη ζήλευα – Είναι ψέμα ότι την είχα δέσει με καλώδιο»

«Είναι ψέμα» ήταν η απάντηση της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου σχετικά με τις αναφορές που την θέλουν να είχε δέσει με καλώδιο την Πόπη, τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, να την είχε κλειδώσει στο δωμάτιο και να είχε απειλήσει τη γιαγιά της.

«Με τόσα άτομα στο σπίτι, πώς θα την έδενα;», διερωτήθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ερωτηθείσα για τις παραπάνω αναφορές από τον Νίκο Ευαγγελάτο, με την 24χρονη να μιλά στο Live News τη Δευτέρα (18.11.24) για όσα έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής οι εμπλεκόμενοι στο θρίλερ της Αμαλιάδας με τα 5 νεκρά παιδιά.

«Δεν έγινε αυτό. Είναι λογικό αυτό; Τόσα άτομα στο σπίτι και έδεσα την Πόπη και απείλησα τη γιαγιά; Εντάξει. Το είπαν πως είναι ψέματα αυτά που λένε. Δεν ξέρω τι προσπαθούνε να κάνουν. Μίλησα με την Πόπη και μου είπε πως δεν είπαν κάτι τέτοιο. Έχουμε μία επικοινωνία με την Πόπη. Δεν είμαστε τόσο κοντά πλέον. Εγώ την παίρνω τηλέφωνο συνήθως. Δεν ξέρω γιατί η Πόπη λέει επιβαρυντικά πράγματα για εμένα. Δεν ”κρατάω” την Πόπη με κάτι. Ποτέ δεν έγινε το περιστατικό με το καλώδιο. Όπως η Πόπη κοίταζε το κινητό μου, έτσι το έκανα και εγώ. Είχαμε η μία τους λογαριασμούς του άλλου».

Η 24χρονη παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι ζήλευε την Πόπη. Υποστήριξε, πάντως, πως δεν έβαλε ποτέ τα παιδιά στη μέση όσον αφορά τις προστριβές τους. 

«Εγώ ζήλευα και έκανα ελέγχους στους λογαριασμούς της Πόπης. Δεν έβαλα ποτέ τα παιδιά ανάμεσα σε μένα και την Πόπη», ανέφερε.

«Δεν έχω καλές σχέσεις με την Πόπη, μιλάω που και που μαζί της, είπαμε να συμπορευτούμε στην έρευνα και να το πάμε μέχρι τέλους», είπε ακόμη η 24χρονη.

«Όχι» απάντησε αν με το σεντόνι έκανε κακό στα παιδιά. «Μόνο η μάνα μου έχει πει ότι έκανα κακό στα παιδιά, δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν», ισχυρίστηκε:

«Φταίει το σεντόνι δηλαδή; Η μάνα μου το έχει πει αυτό. Δεν έκανα κάτι στα παιδιά με μαξιλάρι ή σεντόνι. Δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν. Με την Πόπη μια χαρά ήμασταν, δεν την πίεζα. Να πει η Πόπη πότε την απείλησα με το παιδί της. Αν η Πόπη φοβόταν γιατί δεν πήγαινε στην αστυνομία; Τόσοι άνθρωποι σε αυτό το σπίτι και η Πόπη φοβόταν εμένα; Δεν έχω κάνει τίποτα στον Παναγιώτη. Μέρα νύχτα τον είχα. Δεν θα μπορούσα άλλες φορές να τον πειράξω;».

«Αν η Πόπη με φοβόταν, γιατί δεν πήγαινε στην αστυνομία; Τόσοι άνθρωποι ήταν μες στο σπίτι, εμένα φοβόταν», σχολίασε σχετικά με όσα η μητέρα του Παναγιωτάκη κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών.

Αρνήθηκε δε ότι έπιασε την 8χρονη κόρη της Πόπης από το λαιμό, όπως κατέθεσε η 11χρονη ανιψιά της μητέρας του Παναγιωτάκη:

«Δεν έγινε έτσι. Η μικρή φώναξε την ξαδέλφη της και της είπε πως την έπιασα από τον λαιμό. Την τράβηξα από τον ώμο και της είπα να κάνει μπάνιο. Της είπα να μη λέει ψέματα. Δεν την χτύπησα. Δεν ξέρω γιατί λέει ψέματα. Εντάξει, δεν τα πήγαινε καλά με εμένα γιατί ήμουν κοντά με τον Παναγιώτη. Μετά ήμασταν λίγο καλύτερα. Η Μίνα δεν ακούει εύκολα άλλους, δεν με άκουγε εμένα, ακούει τη γιαγιά της μόνο».

Για τον πατέρα των παιδιών της κι αν έχει παίξει ρόλο στους θανάτους τους, είπε ότι ότι δεν σχετίζεται και ότι είναι από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ρόλος των δύο φίλων του 20χρονου θύματος στην Καλαμαριά που αναζητούνται - Οι καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην δολοφονία
Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται πλέον για επικίνδυνης σωματική βλάβη και κατοχής επικίνδυνων αντικειμένων, φέρονται να είναι πρόθυμοι να προσέλθουν με δικηγόρους στις αρχές και να παραδοθούν
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο δύο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Απαντήσεις θα δώσουν η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις
«Οι δύο κρατούμενοι συμμετείχαν από τις αρχές Μαρτίου σε θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης που υλοποιείται στο Κατάστημα σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων»
Φυλακές Κορυδαλλού
«Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία την οδήγησαν στο εγκεφαλικό» λέει ο σύντροφος της καθηγήτριας Σοφίας Χρηστίδου
«Αυτό ήταν η χαριστική βολή, χτύπησαν πρώτα τα περιστατικά που την στεναχωρούσαν, επί πέντε μήνες και αντί να πάει στην επιτροπή, πήγε στα επείγοντα» λέει ο θείος της 57χρονης καθηγήτριας
Η καθηγήτρια Αγγλικών Σοφία Χρηστίδου που πέθανε από εγκεφαλικό