Ελλάδα

Η γερμανική Προεδρία ευχήθηκε στην Βίκυ Λέανδρος για τα γενέθλιά της

Σε μια ασυνήθιστη για τα δεδομένα της, κίνηση, προχώρησε η Γερμανική Προεδρία, με επίσημη ανάρτησή της και με ένα ιδιαίτερα τιμητικό κείμενο. Ο πρόεδρος της χώρας, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, ευχήθηκε στη διεθνούς φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνη, Βίκυ Λέανδρος για τα γενέθλιά της.

Μεταξύ άλλων, ο Γερμανός Πρόεδρος αναφέρει για τη διάσημη συμπατριώτισσα μας: «Σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα  να εκφράσω τις ευχαριστίες και τον σεβασμό μου σε έναν καλλιτέχνη παγκόσμιας κλάσης. Με την τέχνη σας έχετε κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.  Χρησιμοποιείτε τη μεγάλη δημοτικότητά σας όσο κανένας άλλος για να βοηθήσετε ανθρώπους που δεν τα πάνε τόσο καλά.

Ως πρεσβευτής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για τα παιδιά της Αφρικής και ως πρεσβευτής της UNICEF, υπερασπίζεστε τα δικαιώματα των μειονεκτούντων παιδιά σε όλο τον κόσμο έτσι ώστε να μπορούν να έχουν ένα πιο δίκαιο και ειρηνικό μέλλον Σας εύχομαι μια γεμάτη ζωή, καλή υγεία και, φυσικά, ένα όμορφο πάρτι γενεθλίων με τους ανθρώπους που είναι κοντά και σημαντικοί για εσάς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γερμανική Προεδρία πολύ σπάνια προχωρά σε αντίστοιχες ανακοινώσεις αλλά υπενθυμίζεται ότι ο Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, στην επίσημη επίσκεψη του στην Ελλάδα, το 2018 είχε ζητήσει από την Βίκυ Λέανδρος να τον συνοδεύσει στο ταξίδι αυτό και να αποτελέσει την «πρέσβειρα» φιλίας μεταξύ των δυο λαών.

Επίσης, τα ΜΜΕ στη Γερμανία, έχουν κάνει ακόμα και πρωτοσέλιδα τα γενέθλια της διεθνούς φήμης Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο εργοστάσιο ξυλείας στις Σέρρες – Κάηκαν 600 στρέμματα και αποθήκες
Στο σημείο επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 31 οχήματα - Δεν έχουν απειληθεί οικισμοί - Η καύσιμη ύλη που περιέχει η επιχείρηση δεν βοηθά στην κατάσβεση της φωτιάς
Φωτιά
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 5 περιοχές – Συναγερμός σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη
Οι άνεμοι σήμερα Τετάρτη (2.7.2025) στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και από νωρίς το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ
φωτιά