Ελλάδα

Η λουξ free αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην πρώτη συμμετοχή της στον διαγωνισμό

Η λουξ free αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό στη φετινή Τελετή Απονομής των βραβείων του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου ομώνυμου θεσμού.

Η λουξ free, που αποτελεί το No1 προϊόν στην κατηγορία του στην καταναλωτική έρευνα Προϊόν της Χρονιάς, ξεχωρίζει για την καινοτομία του και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Είναι ένα αναψυκτικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά. Περιέχει 100% γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, είναι πλούσια σε βιταμίνη C, παράγεται από 100% Ελληνικά πορτοκάλια και έχει πλούσια γεύση.

Στο πλαίσιο του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς» η λουξ free αξιολογήθηκε από την Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών της διοργάνωσης και εν συνεχεία εντάχθηκε στην πολύ μεγάλη καταναλωτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον εξειδικευμένο οργανισμό έρευνας αγοράς Circana, σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.200 ατόμων σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, που διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα η διοργάνωση υλοποιείται από τη Direction Βusiness Network.

photo loux

Το βραβείο παρέλαβε ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ, μαζί με τη Χρύσα Μαρλαφέκα και τον Παναγιώτη Μαρλαφέκα, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, όπου παρευρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και επιχειρηματικά στελέχη.

Η Λουξ επιβεβαιώνει σταθερά ότι ανάγει την καινοτομία σε προτεραιότητά της και πυλώνα της στρατηγικής της ανάπτυξης σε προϊοντικό επίπεδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική
«Πήγε να βοηθήσει έναν άνθρωπο, και την χτύπησε το φορτηγό, "έφυγε" σαν ήρωας», λέει ο σύζυγος της αστυνομικού που πέθανε στη Χαλκιδική
Η σύζυγος μου γύριζε από την υπηρεσία της στις 5 Απριλίου, δεν μπόρεσε να τραβήξει τον ξαπλωμένο και τους χτύπησε το φορτηγό και τους δύο», εξηγεί ο σύζυγος της 46χρονης που πέθανε μετά από 2μηνη νοσηλεία
Η 46χρονη αστυνομικός που παρασύρθηκε από φορτηγό τον Απρίλιο και κατέληξε στις 14 Ιουνίου