Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η ομάδα ΩΜΕΓΑ τρέχει στο Kalamata Action 2022

Η ομάδα ΩΜΕΓΑ τρέχει στο Kalamata Action 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Kalamata Action 2022 με υπερήφανο χορηγό την ΩΜΕΓΑ.

Το event πραγματοποιήθηκε στις  25 & 26 Ιουνίου στην Καλαμάτα,  με συμμετοχή 500 και πλέον αθλητών.  Η διοργάνωση είχε τόσο αγώνες για ενήλικες, όπως το τρίαθλο και οι αγώνες δρόμου, αλλά και για παιδιά, όπως το aquathlon και οι mini αγώνες δρόμου.

Η ομάδα της ΩΜΕΓΑ αριθμούσε πάνω από 30 μικρούς και μεγάλους συνεργάτες και φίλους της εταιρίας που αγωνίστηκαν στα 5000 μέτρα τρεξίματος κατακτώντας την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Οι μικροί φίλοι της ομάδας κατέκτησαν την πρώτη θέση στο παιδικό κολύμπι και το super sprint τρίαθλο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Τα όσπρια ΩΜΕΓΑ αποτελούν τη φυσική επιλογή του αθλητή καθώς είναι καλή πηγή πρωτεϊνης και φυτικών ινών, ενώ συνδυαστικά με το ρύζι αποτελούν ένα πλήρες, θρεπτικό γεύμα.

Η  ΩΜΕΓΑ στηρίζει δράσεις αθλητισμού σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, προωθώντας το ευ ζην μέσα από το συνδυασμό αθλητισμού  και μεσογειακής διατροφής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Σύλλογο Αθλούμενων Μεσσήνης (Σ.Α.Μ.) και σε όλη την ομάδα ΩΜΕΓΑ ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις