Site icon NewsIT
17:19 | 08.06.16

Η πρώτη νίκη για τους εργαζόμενους της ΠΥΡΣΟΣ Security που βρέθηκαν στο δρόμο

Newsit Newsroom

Την πρώτη δικαστική νίκη πέτυχαν οι εργαζόμενοι της εταιρίας ΠΥΡΣΟΣ SECURITY καθώς σήμερα εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύεται η μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας.

Η απόφαση αυτή σύμφωνα με νομικούς κύκλους θα βοηθήσει τους εργαζόμενους στην είσπραξη των οφειλομένων ποσών δεδουλευμένων και αποζημιώσεων καταγγελίας.

Συγκεκριμένα με την προσωρινή διαταγή η οποία εκδόθηκε επί αιτήσεως ασφαλιστών μέτρων για συντηρητική κατάσχεση οφειλομένων ποσών επί εργατικών απαιτήσεων, διατάσσεται η μη μεταβολή περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας ακόμα και εις χείρας τρίτων . Τους εργαζόμενους εκπροσώπησαν τα Δικηγορικά Γραφεία Βιολέττας Βασιλάκου και Δημήτρη Περπατάρη.

Με την απόφαση αυτή που είναι και άμεσα εκτελεστή ανοίγει ο δρόμος της αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, η οποία αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα άφησε στο δρόμο εκατοντάδες απλήρωτους εργαζόμενους .

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version