Ελλάδα

Ηγουμενίτσα : Κυνηγός σκότωσε κυνηγό γιατί τον πέρασε για αγριογούρουνο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 66χρονος παραμονή πρωτοχρονιάς στο Βασιλικό Θεσπρωτίας.

Ο 66χρονος είχε βγεί για κυνήγι χθες το απόγευμα οπου στην περιοχή βρισκόταν και μια παρέα άλλων κυνηγών, για αγριογούρουνα.Ένας απο τους κυνηγους πέρασε τον άτυχο άνδρα για θήραμα και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Προανάκριση για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του περιστατικού διενεργεί η ασφάλεια Ηγουμενίτσας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δολίως επιχειρούν να μας ταυτίσουν με αντισημιτικές απόψεις» - Απάντηση από την ταβέρνα της Νάξου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο
«Δηλαδή, όλοι αυτοί νομίζουν ότι όταν παραγγέλνει ο πελάτης τις μπριζόλες του, εμείς του κάνουμε ανάκριση από πού είναι και τι πρεσβεύει εν γένει;»
Ταβέρνα 9