Ελλάδα

Ηράκλειο: Ηλικιωμένη πήγε για εξετάσεις στο ΠΑΓΝΗ και εξαφανίστηκε

Φέρεται να πάσχει από άνοια, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα να έχει αποπροσανατολιστεί

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η εξαφάνιση μίας 80χρονης γυναίκας. Η ηλικιωμένη είχε πάει το πρωί της Δευτέρας (16.12.2024) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), αλλά από εκείνη την ώρα αγνοείται.

Η εξαφάνιση της 80χρονης που χάθηκε από το ΠΑΓΝΗ δηλώθηκε στην αστυνομία του Ηρακλείου αργά το απόγευμα της Δευτέρας και άμεσα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης, με τη συνδρομή και της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η ηλικιωμένη βρισκόταν στον χώρο αναμονής όταν ο σύζυγός της απομακρύνθηκε για λίγο. Όταν επέστρεψε, δεν τη βρήκε στο σημείο και, παρά τις προσπάθειές του να την εντοπίσει, δεν είχε αποτέλεσμα.

Για τον εντοπισμό της 80χρονης επιχειρούν συνολικά εννέα πυροσβέστες, μεταξύ των οποίων άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ από την ομάδα «Ίκαρος» και δύο πυροσβέστες από τον Πρώτο Πυροσβεστικό Σταθμό με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Οι αρχές ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς η ηλικιωμένη φέρεται να πάσχει από άνοια, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα να έχει αποπροσανατολιστεί. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο κρίσιμη λόγω της πτώσης της νύχτας, που δυσχεραίνει τις έρευνες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα προκλητικά και αινιγματικά μηνύματα του 17χρονου που σκότωσε την Μάγια στην Πολωνία: «Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα»
O 17χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη, απείλησε τους δημοσιογράφους με μηνύσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να τους υποδείξει για δράστη, ένα άλλο άτομο
16χρονη θύμα δολοφονίας
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1