Ελλάδα

Και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας στην έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, αναλαμβάνει την έρευνα για τις φονικές πυρκαγιές μαζί με την εισαγγελέα Βαρβάρα Γνεσούλη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αυτό τον τρόπο η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας δίνει απάντηση σε όσους κάνουν λόγο για υποβιβασμό της δικαστικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας διερευνώνται τα αιτία, οι πράξεις και οι παραλήψεις που οδήγησαν στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, καθώς ανατέθηκε σε εισαγγελικό λειτουργό πρώτου βαθμού κι όχι εφέτη.
Ο προϊστάμενος Ηλίας Ζαγοραίος, από την πρώτη στιγμή εποπτεύει την προκαταρκτική δίνοντας κατευθύνσεις και λαμβάνοντας λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης. Πλέον αναλαμβάνει και τυπικά τη δικογραφία μαζί με την εισαγγελέα Βάρβαρα Γνεσουλη που την χειρίζεται έως τώρα.
Καθώς ο κ. Ζαγοραίος είναι αντεισαγγελέας εφετών, και επισήμως πλέον, η προκαταρκτική έρευνα διενεργείται και από εισαγγελικό λειτουργό ανώτερου βαθμού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Ποιος είναι ο «Λάμπρος» της 17Ν – Η Γαλλία, οι προκηρύξεις και η σύλληψη στους Λειψούς
Καταδικάστηκε για συμμετοχή σε όλες τις πράξεις της 17Ν από την ίδρυσή της μέχρι και τον Ιούλιο του 2002, ενώ του αποδόθηκε ο ρόλος του ηγέτη και του καθοδηγητή της οργάνωσης
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο εάν ο σκελετός σχετίζεται με την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού, του οποίου το αυτοκίνητο είχε επίσης εντοπιστεί στον Αποκόρωνα
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Νέα καταγγελία για τον γιατρό με το «φακελάκι»: «Ήρθε πάνω από το κεφάλι μου, μετά το χειρουργείο και μου ζήτησε λεφτά για την ομάδα του»
«Με πίεζε πάνω από το κεφάλι μου να δώσω 100 με 150 ευρώ για την ομάδα του» νέα καταγγελία στο newsit.gr για τον αναισθησιολόγο που κατηγορείται για «φακελάκι»
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή