Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Έπεσαν 77,8 χιλιοστά βροχής στα Σαγαίικα χθες – Πολύ νερό και στην Πάτρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο καιρός άρχισε να δείχνει πλέον το φθινοπωρινό βροχερό του πρόσωπο σε πολλά σημεία της Ελλάδας, όπως στην Αχαΐα και δη στα Σαγαίικα, στα οποία σύμφωνα με το meteo η βροχή που έπεσε χθες προκαλώντας πλημμύρες σε κάποια σημεία ήταν μεγάλη.

Ο καιρός έφερε μεγάλες βροχοπτώσεις στην Αχαΐα και στα Σαγαίικα, ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνώ/μeteo.gr κατέγραψε συνολικά 77,8 χιλιοστά ύψους βροχής.

Στην Πάτρα ο αντίστοιχος σταθμός του Meteo κατέγραψε 64,6 χιλιοστά βροχής.

Βροχοπτώσεις στο σύνολο της ηπειρωτικής Ελλάδας και στα περισσότερα νησιά του Βόρειου και Κεντρικού Αιγαίου καταγράφηκαν το διήμερo 17-18 Οκτωβρίου 2023 από το Meteo.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής που έφερε ο κακός καιρός σημειώθηκαν όπως αναφέραμε στον Νομό Αχαΐας.

Αξιόλογες όμως, ήταν οι βροχοπτώσεις και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, στα Επτάνησα, και στην Ήπειρο όπου εκδηλώθηκαν καταιγίδες, αλλά και στη Θεσσαλία και στη Μακεδονία όπως δείχνουν και οι καταγραφές 451 μετεωρολογικών σταθμών στον παρακάτω χάρτη.

meteo vroxi broxh

Σημαντικά πιο ασθενείς βροχοπτώσεις καταγράφηκαν στη Θράκη η οποία πλήττεται από ξηρασία, και στην Αττική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
H έκθεση για το τροχαίο στην Ρόδο όπου σκοτώθηκαν μητέρα και κόρη - Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο οδηγός της BMW
Το δικαστήριο του επέβαλε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση χρήσης οποιουδήποτε οχήματος - Τα σημάδια φρεναρίσματος των αυτοκινήτων, οι καταθέσεις και οι βλάβες στο φανάρι όπου βρίσκεται στο σημείο
Ο 44χρονος οδηγός στη Ρόδο 120