Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός – Αριδαία: Η ανάρτηση του Σάκη Καρπά από τους «Unboxholics» για τις πλημμύρες

Καιρός – Αριδαία: Η ανάρτηση του Σάκη Καρπά από τους «Unboxholics» για τις πλημμύρες
youtube

Οι κατακλυσμιαίες πλημμύρες στην Αριδαία έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, με την κακοκαιρία να σαρώνει την κωμόπολη της Πέλλας. 

Κάτοικοι της Αριδαίας ανέβασαν πολλά βίντεο και εικόνες από τις πλημμύρες που έφερε μαζί της η κακοκαιρία, κάνοντας την περιοχή μια απέραντη λίμνη.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σάκης Καρπάς, ένα από τα 2 αδέρφια που είναι πασίγνωστοι ως «Unboxholics», με το κανάλι τους στο Youtube να έχει 970 χιλιάδες συνδρομητές.

Στην ανάρτησή του ο Σάκης Καρπάς αναφέρει πως δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στην Αριδαία όσο ζει, λέγοντας πως κόντεψε να μείνει με το αυτοκίνητό του.

«Τραγική η κατάσταση σήμερα στην Αριδαία. Ήμασταν όλη μέρα στο βουνό χωρίς σήμα και δεν είχαμε ιδέα τι γινόταν. Μπήκαμε στο κέντρο για να αφήσουμε τα παιδιά στα σπίτια τους και συναντήσαμε μια Βενετία. Ακόμη και με το τζιπ παραλίγο να μείνουμε από το ύψος του νερού (φανταστείτε το πόσο νερό συναντήσαμε) στην πλατεία, στο ύψος των ταξί. 36 χρόνια σε αυτήν την πόλη, πρώτη φορά αντικρίζω τέτοιο θέαμα. Δυστυχώς, κάποιοι υπέστησαν και ζημιές στους χώρους τους απ’ ό,τι βλέπω από τις αναρτήσεις φίλων και γνωστών. Ας γίνει μάθημα για όλους μας το σημερινό. Υπομονή σε όσους δοκιμάζονται και αν μπορούμε να προσφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο βοήθεια με τα ίδια μας τα χέρια, να μας ενημερώσετε!».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις