Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός – Αρναούτογλου: Κακοκαιρία εξπρές – Καταιγίδες στην Αττική και χιόνια στη Δυτική Μακεδονία

Καιρός – Αρναούτογλου: Κακοκαιρία εξπρές – Καταιγίδες στην Αττική και χιόνια στη Δυτική Μακεδονία
Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Μια σύντομη αλλά ιδιαίτερα ισχυρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Κυριακής (10.12.2023), καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου η νέα κακοκαιρία αν και σύντομη θα φέρει ισχυρές βροχές στην Αττική και χιόνια στη Δυτική Μακεδονία. 

Όπως αναφέρει στην πρόγνωσή του ο Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός θα παρουσιάσει μια σύντομη επιδείνωση μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, ενώ η κακοκαιρία θα επηρεάσει και την Αττική με κατά τόπους δυνατές βροχές ή καταιγίδες!

Ο ίδιος σημειώνει πως κατά τη διάρκεια της Δευτέρας πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν αρχικά στη Κρήτη και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα.

Στη συνέχεια ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε μια νέα ανάρτηση κάνοντας λόγο για χιόνια στη Δυτική Μακεδονία. 

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Επιδείνωση εξπρές του καιρού τις επόμενες ώρες και κυρίως από το βράδυ σήμερα Κυριακή, στα δυτικά, κεντρικά και νότια-Αττική!

Σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό προγνωστικό μοντέλο ARPEGE, το οποίο αποτελεί μέρος του συστήματος ARPEGE-IFS σε συνεργασία του γαλλικού κέντρου μετεωρολογίας CNRM (Centre National de Recherches Météorologiques) και του ινστιτούτου Meteo-France με το ECMWF, επιδείνωση εξπρές θα παρουσιάσει ο καιρός μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής με κατά τόπους δυνατές βροχές ή καταιγίδες!

(Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση των αποχρώσεων στους χάρτες πάνω αριστερά στο βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν αρχικά στη Κρήτη και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στον καιρό της εβδομάδας και όχι μόνο σας περιμένω από ΔΕΥ- ΠΑΡ το πρωί γύρω στις 8:15 στο ραδιόφωνο του Sfera.fm με τον αδελφό μου Γρηγόρη Αρναούτογλου και την σούπερ παρέα του, στις 10:15 στην εκπομπή “Μέρα με χρώμα” της ΕΡΤ3 με την Ελσα Ποιμενίδου και τον Χάρτη Αρβανιτίδη και φυσικά στα αναλυτικά 15λεπτα δελτία καιρού, στην ΕΡΤ3 στις 19:15!

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας 😉
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

 

 

Η ανάρτηση για χιόνια:

«Φίλες και φίλοι από τη Δυτική Μακεδονία! Μετά τις 3 με 4 περίπου το μεσημέρι και για ένα 4ωρο έως το πολύ 6άωροδεν αποκλείεται εκτός από τα ορεινά της περιοχής να “πασπαλίσει” αρκετά δυνατά μέχρι και πολύ χαμηλά (500μέτρα) και στις πρωτεύουσες των νομών της Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά). Θα περιμένω να ανεβάσετε φωτό και βίντεο από την ανάρτηση που κάνω για αναφορές καιρικών φαινομένων σε λίγη ώρα! Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις