Ελλάδα

Καιρός – Αρναούτογλου: Με καύσωνα μπαίνει ο Ιούνιος – Οι περιοχές που η θερμοκρασία θα φτάσει 39 βαθμούς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με υψηλές θερμοκρασίες θα μπει ο Ιούνιος και μάλιστα σε κάποιες περιοχές θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ένα μίνι καύσωνα θα βιώσουμε από την Κυριακή (2.06.2024) που θα κρατήσει ως και την Πέμπτη (06.06.2024) με την θερμοκρασία να φτάνει σε κάποιες περιοχές και τους 39 βαθμούς.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου εξηγεί πως θα κινηθεί η μέση θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες.

Επισημαίνει μάλιστα ότι σε κάποιες περιοχές θα είναι υψηλότερη 2 με 3 βαθμούς όπως σε δυτική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, στην Αττική και στην Κρήτη μακριά από τη θάλασσα.

Αντίθετα σε ορεινές περιοχές με υψόμετρο από 500μ. και πάνω θα είναι χαμηλότερη 3 με 6 βαθμούς και στα νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές 3 με 5 βαθμούς πιο κάτω.

arna pinak

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως και τις 5/6 με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον…καιρό σας !

Σας ευχαριστώ όλες / όλους πάρα πολύ για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ!

Μετά τις 30 Μαίου περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια στα ηπειρωτικά και η χώρα εισέρχεται σε φάση σταδιακής και κατά τόπους αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας.

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο! 

Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Καλημέρα σε όλες και σε όλους

Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από το 1995 απασχολεί τις αρχές ο «Τίτι» που απείλησε αστυνομικούς στο Μικρολίμανο και πυροβολήθηκε - Φωτογραφίες από τον βαρύ οπλισμό του
Ξεπερνούν τα 73 χρόνια οι ποινές που εκκρεμούν σε βάρος του - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του «Αττικόν» - Βαρύ και «σκοτεινό» το ποινικό μητρώο του
Ο 42χρονος «Τίτι» και οι χειροβομβίδες που βρέθηκαν στην κατοχή του
Κώστας Μπακογιάννης για την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου: Αναρωτιόμουν αν τον πετύχω στον δρόμο, τι θα κάνω
«Έχει καταδικαστεί ισόβια 17 φορές αλλά εξέτισε 1,5 χρονο για κάθε δολοφονία Το θεωρούμε αυτό δικαιοσύνη; Εμένα με ξεπερνάει» ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
56