Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός: Ασταμάτητη βροχή, καραμπόλες και μποτιλιάρισμα

Καιρός: Ασταμάτητη βροχή, καραμπόλες και μποτιλιάρισμα

Βρέχει ασταμάτητα από τα ξημερώματα στην Αττική και δεν ήθελε πολύ να γίνουν οι δρόμοι ποτάμια. Βάλτε τη βροχή, βάλτε και την απουσία λεωφορείων έως τις 09:00 λόγω της στάσης εργασίας, ήρθε κι “έδεσε” το γλυκό. Και εκτός από βροχή, οι δρόμοι έχουν και “ποτάμια” από… αυτοκίνητα.

Παρά το γεγονός πάντως πως οι ουρανοί έχουν ανοίξει από τα ξημερώματα και η βροχή ήταν έντονη, η Πυροσβεστική δεν δέχτηκε καμία κλήση για απάντληση υδάτων. Αλλά στους δρόμους γίνεται το αδιαχώρητο.

Το γεγονός πως λεωφορεία και τρόλεϊ έχουν στάση έως τις 09:00 (και ξανά από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας) ανάγκασε πολλούς να πάρουν και σήμερα τα αυτοκίνητά τους. Στο να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα συνέβαλαν και τουλάχιστον δυο τροχαία που σημειώθηκαν λόγω της βροχής.

Ένα στην Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Μεταμόρφωσης και ένα στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα επίσης στο ύψος του Σκαραμαγκά. Και τα δυο εξαιτίας ολισθηρότητας του δρόμου. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, μόνο υλικές ζημιές. Αλλά ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

Αυτή την ώρα, η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στην έξοδο της λεωφόρου Αθηνών στην Αθηνών – Κορίνθου, στην Αθηνών – Λαμίας στον κόμβο Καλυφτάκη από την Πειραιώς έως την Αττική Οδό και από το ύψος της Λυκόβρυσης προς τα ΚΤΕΛ, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Κηφισίας από το Μαρούσι, στην άνοδο της Συγγρού και στην παραλιάκη, από το Ελληνικό προς το Φάληρο.

Μποτιλιαρισμένο και το κέντρο της Αθήνας, ενώ προβλήματα και καθυστερήσεις παρατηρούνται σε Πειραιώς, Χαμοστέρνας και Πέτρου Ράλλη. Δύσκολη η κατάσταση και σε Βουλιαγμένης και Κωνσταντινουπόλεως.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε